Despre inedit

Interesul pentru inedit este intalnit des la oricine: ceea ce este nou, neobisnuit, sau ceea ce iese din tipar poate suscita interesul oricui. Pasiunea pentru inedit a facut ca Angelina Jolie si Brad Pitt sa vanda fotografii ale gemenilor lor cu sume de peste 10 milioane de dolari, iar banii au mers la fundatii de caritate.

Statisticile bizare, sau curiozitatile, fac de multe ori deliciul celor pasionati de inedit. Exemple ar putea fi faptul ca in medie, capul unui om are aproximativ 100.000 de fire de par, ca dintii sunt singurele parti ale corpului uman care nu se pot regenera, sau ca oamenii sunt singurele animale care pot sa planga si sa roseasca.

Statistici inedite

Fiecare centimetru patrat de piele de pe mana este asociat cu aproape 100 de centimetri de vase de sange si cu 300 de centimetri de tesuturi nervoase, iar pentru a produce limbajul este nevoie de actiunea a 72 de tipuri diferite de muschi. Creierul uman genereaza mai multe impulsuri electrice intr-o singura zi decat toate telefoanele din lume.

Ineditul atrage si atunci cand este vorba despre publicatii sau despre noi produse, care nu au mai fost vazute de catre publicul general. Pe aspectul inedit al unui produs se bazeaza specialistii in marketing, in incercarea de a crea o campanie de succes.

In 2010, lansarea computerulu tableta de la Apple a generat o adevarata isterie, milioane de persoane facand precomanda pentru un produs care nici macar nu fusese lansat pe piata, iar in ziua lansarii in Statele Unite s-au creat cozi la magazinele care vindeau produsul. Ineditul este cautat de cele mai multe ori si de redactiile de stiri, care atrag prin subiecte socante, neobisnuite.

inedit
 
Top stiri din Magazin