""
Ziare.com

Hitler a salvat un evreu din ghearele SS-ului

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 22:56

   

Hitler a salvat un evreu din ghearele SS-ului
Adolf Hitler a salvat de la deportarea intr-un lagar nazist un veteran al Primului Razboi Mondial, de origine evreiasca.

Conform publicatiei Jewish Voice, citata de Huffington Post, Hitler a ordonat SS-ului nazist sa nu-l mai urmareasca pe Erich Hess, deoarece acesta i-a fost camarad de arme in prima conflagratie mondiala. Hess, evreul care a scapat de lagarul nazist datorita lui Hitler, a murit in 1983.

Ziarul mentionat mai spune ca informatiile se bazeaza pe o scrisoare, recent descoperita in arhivele oficiale si apartinand SS-ului german. Printre altele, documentele cercetate contineau o serie de date interesante despre avocati si judecatori de origine evreiasca, persecutati de Gestapo.

Conform istoricului Susanne Mauss, cea care a gasit scrisoarea, autenticitatea acesteia este sustinuta si de alte documente, inclusiv dintre cele detinute de fiica lui Hess.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4910 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Marioneta de la oaithaus.....

Maimutzoiu' e doar o marioneta, perciunatzii sunt papusharii cu sforile si malaiu'..... cand o marioneta nu a dansat cum trebuie, jidaricanii i-au facut vant...(vezi cazul Lincoln si J.F.K.)

 

Măi Ziare.com !

Voi ați pierdut uzul rațiunii ?
Voi incă nu știți că Hitler TREBUIE blamat pe toată linia ? Lui NU trebuie să i se atribuie NICIO faptă bună.
Ia băgați voi acu fo 10 articole unde infierați fiara nazistă, să stea perciunii in sus, ce zvastica lor !
Una din bunicile lui Hitler era evreică. El a colaborat cu evreii americani pentru punerea in aplicare a planului Ha'avara - Ințelegerea, plan menit a determina plecarea evreilor prin ORICE MIJLOACE din Europa in Palestina, conform doctrinei zioniste ce viza inființarea statului artificial Israel.
Uite așa s-a născut holocaustul..pe la sfarșitul anilor 70.
Conform Crucii Roșii Internaționale, in perioada 1939-1945, au decedat cca. 270.000 evrei in teritoriile blamate ca fiind fieful naziștilor. Ei au decedat de bătranețe, boli, epuizare, lipsa precară a ingrijirilor medicale din cauza războiului, etc.
Germanii țineau o evidență zilnică a medicamentelor date celor din campurile de muncă. Se știe și cate aspirine au inghițit evreii, dar "nu" se știe numărul exact al celor "bestial uciși de fiarele naziste".
Anglo-saxonii au confiscat peste 125.000 tone de documente germane și nu există un singur rand care să specifice că "soluția finală" este sinonimă cu exterminarea acestora. De fapt "soluția finala" insemna DEPORTAREA FORȚATĂ.
Fără indoială, au existat și zeloși germani care iși vărsau necazul pe evrei, așa cum va fi și-n viitor, atunci cand romanachii vor ințelege CINE i-a adus la traiul de primate in care se zbat acum.
In SUA, a spus-o la tv un istoric american acu fo 19 ani și afirma că holocaustul german a fost doar o joacă de copil față de cel pe care-l vor face americanii cand vor ințelege CINE-i controlează.
Sieg heil și jos comuniștii !
PS - nu uitați, Hitler trebuie condamnat, nimic pozitiv scris despre el !

 

asa sa intimplat si cu evrei care au luptat in primul

razboi mondial in Ungaria si Romania au fost protejati de lagare asai 'solutia finala ' se refera la expulzarea lor si constituirea unui stat evreiesc in Palestina,sau Argenitna sau Madagascar,,,,englezi nau fost de acord ,,,nemtii au facut greseala mare ca ia bagat in lagare si fara mancare (era razboi) nici soldatii naveau de mancare era rationalizata,,,de zinterie ,,,dar daca nu le puteau asigura mancarea trebuia sai lase liberi,,,trebuiau sa fac ca si spaniolii in 1492 si sai lase sa emigreze ,sau sai oblige sa emigreze,,,era mai human,,,,,nici adevarul nu e ca si in cartile de istorie dar si nemtii au fost ***,,,istoria se face de la o extrema la alta,,,,,

adevar

cititi carte lui Ieronim Hristea, De la steaua lui David la steaua lui Rothschild, capitolul dedicat celui de-al doilea razboi mondial, si ve-ti ramane fara cuvinte...intreaga carte este o capodopera.

 

Cum salvezi o femeie de la viol?

O convingi sa accepte de buna-voie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor