""
Ziare.com

Holograma spectaculoasa de pe Ceahlau

Sambata, 07 August 2010, ora 20:18

   

Holograma spectaculoasa de pe Ceahlau
Pe Ceahlau se petrec an de an, cu regularitate, doua fenomene optice inexplixabile.

In prima decada a lunii august, sub lumina rasaritului, umbrele varfurilor Toaca si Piatra Ciobanului formeaza, timp de peste o ora si jumatate, o holograma naturala imensa, avand forma unei piramide perfecte, fenomenul fiind denumit Umbra Piramidei.

Varful Toaca este un adevarat mister.

Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural.Masuratorile efectuate de specialisti au aratat ca laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decat cel al aceleiasi piramide.

Ceea ce s-a filmat si folografiat astazi 6 august 2010(a 49 zi dupa solstitiul de vara) este imaginea reconstruita a unei piramide aproape perfecte, de fapt o holograma.

Pentru formarea ei existand stancile din zona formand niste umbre, care combinate cu norii de ceata, inclusiv particule de apa si cu razele solare, toate generand aceasta imagine.Tot in aceeasi perioada a anului, deasupra varfului Toaca se produce un fenomen optic care dureaza doar cateva minute si pe care localnicii l-au numit, inca din vechime, Calea Cerului.

Practic, deasupra muntelui se formeaza un stalp de o luminozitate intensa si stranie, care se pierde in imensitatea cerului si care este marginit pe laturi de doua benzi intunecate. Unii cercetatori ai respectivelor fenomene sunt de parere ca acestea se datoreaza faptului ca prin Ceahlau, respectiv prin varful Toaca, trece una din axele energetice ale globului pamantesc.

Studii aprofundate asupra acestui fenomen invaluit in mister, au fost facute de prof. Ticleanu Nicolae de la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Geologie.


Citeste mai multe despre holograma Ceahlau varful toaca
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8228 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

... s-au facut studii in ultimii ani asupra fenomenului...

Consider ca studiile prof Ticleanu inca din 2003 sunt cele mai relevante referitor la acest fenomen iar pozele spectaculoase facute de domnul Mihai Marin sunt de o calitate deosebita.
Fenomenul este unic in lume. Piramida umbrelor apare in masivul Ceahlau, in fiecare an, in primele 10 zile ale lunii august. In zilele de 6 si 7 ale lunii, holograma are cele mai mari sanse de formare.

 

Hai sa facem o diversiune !

Sa iesim din real si sa ne afundam in Esoterism,doar asa von trai iluzia evadarii din paradisul Basescian,si intrarea in Shambala ,locul unde bunastarea este perpetua,unde curge lapte si miere,unde se munceste doar ca sa te simti util,lenevire totala,nu tu crize nu tu nevoi. Hai cu totii in Shangri-La,prin grotele din Bucegi,sa rasturnam bolovanii de sa se scuture muntele asa cum a facut-o un an intreg,nu demult !
Apropo ! conform ziselor lui Budha,al 25 rege din Shambala va reveni in lumea noastra ca sa-i vineze pe Ciumpalacii care au inrobit lumea terestra.
Si de ce nu ,sa apara prin unul din cele sapte iesiri ipotetice . Este Ceahlaul una din ele ? In anul 1970 am dormit sapte nopti in cabana Meteo de pe virful Toaca ( in interes de serviciu )si am visat o lume lipsita de griji,normala. Si uite asa am ajuns sa se adevereasca intocmai,astazi fiind subiect al Reginei Marii Britanii in Canada,un fel de Shambala real !
Hai sa ne balacarim in ipoteze : Agartha,acest regat intra -terestru cu capitala la Shambala,pare sa se distreze cu oamenii,influentindu-i cind in bine cind in rau.OZN-urile sint conduse de sclavii lor," le petits gris " si tot asa pina cind vom ajunge sa credem ca Basescu este alesul raului din profunzimile acestui regat.
Doar asa mai puteti justifica nebunia si pro-stia .....

Sper sa sara pe mine,depunctindu-ma, Ciumpalacu de Gaby,mare stiintific care confunda lucru mecanic cu energia si forta de impingere ! Ha ! Ha! Ha ! si Ho ! Ho! Ho!

bai in ce hal ai ajuns teobsedeaza base intr-un hal fara de hal

esti pur si simplu duscu sorcova

... din studiul domnului Ticleanu

In istoria omenirii exemplele sunt numeroase. Un asemenea teritoriu, va fi fost incă din zorii lumii si cel marcat de prezenta in centrul său a Muntelui Ceahlău.
Se pune intrebarea cine au fost primii sacerdoti care au exersat această comunicare cu divinitatea? Avem in vedere felul cum s-a construit zona centralsacerdotală, (care este structurată după criterii ce implică cunostinte exceptionale ce tin de stiintelor superioare ca astrologia, astronomia, matematica, chiar fizica si nu numai) unele depăsesc posibilitătile reale de azi de a corela mersul si pozitia astrelor cu elementele constitutive ale muntelui; cunoasterea calculelor, care să asigure această interdependentă, presupune si o mentinere a acestei structurări permanente.
Astfel, Megalopolisul antic de la muntelui sfant pe linia imaginară Pecica-Deva- Cugir-Boilita-Omu ajunge, prin algoritm perpendicular, in centrul Ceahlăului. Ne dăm seama că unele forme alcătuitoare ale incintei sacre, ca si amplasarea lor (precum a ziguratelor, cei trei "stalpi“ alcătuitori ai Coloanei Cerului — Panaghia, Toaca, Piatra Ciobanului, Piramida, ale cărei coordonate se suprapun aproape peste ale celor egiptene care sunt mai noi, existenta a numeroase urme zoomorfe si antropomorfe, Pietrei Late, a cărei pozitie lasă să se vadă si un altar frumos, dar si un amfiteatru) duc cu mintea la cunostinte esoterice, ce trimit la alte dimensiuni. Putem afirma că este un teritoriu ale cărui elemente constitutive au semnificatii mitice, incifrate. De la Strabon (Geographia VII, 3, 5), s-au păstrat primele informatii despre Muntele Sfant al dacilor, care il si numeste, după cum ii spun si dacii, Kogaionon, si unde se desfăsurau ritualurile cerute de misterele zalmocsiene, conduse de un maximus pontificus.
Massmedia a alocat spatii ample de aceasta data referitor la acest fenomen.Concluzi: se pare ca Romania are ceva mai interesant decat Stonehenge sau piramidele egiptene.

 

asa am zis si eu : ROMANIA tara hologramelor,,

,,k sa mai uitam de foame,,

 

... zona este predispusa la fenomene eluzive...

Tot un impatimit al fenomenului si nu numai prof. Tihon, pe care-l cunosc din cadrul soc. stiintifice Cygnus, anticipa inca din 2006 producerea unor fenomene spectaculoase in zona si culmea ele au avut loc, presa locala a comentat evenimentele respective. Este cel care la Barlad in cadrul unui simpozion national, formula ipoteza ca omul este cvadridimensional, iar Universul este doar rodul imaginatiei oamenilo

 

...zona Ceahlaului, vizitata de extraterestri

In vara lui 2009, la Trifesti, localitate aflata in zona in care poalele Ceahlaului se pierd pe coame de dealuri, au aparut peste noapte nu mai putin de cinci cercuri perfect trasate pe islaz, sub forma unor inele, fiecare avand, cu o regularitate uimitoare, diametrul de 20 de metri si grosimea de 50 de centimetri. Incredintati ca satul lor fusese vizitat de OZN-uri, oamenii locului si-au facut cruce, apoi au chemat autoritatile si specialistii in domeniu. La fata locului au venit reprezentanti ai Agentiei pentru Protectia Mediului si ai organizatiei “Romanian UFO Network". Acestia au luat probe ale solului ars, au facut masuratori, analize si fotografii, insa nu au reusit sa dea o explicatie plauzibila fenomenului.
Faptul a fost catalogat ca inexplicabil, la fel cum au fost, sunt si inca vor fi catalogate toate celelalte fenomene care fac din Ceahlau si din imprejurimile sale un veritabil taram al misterelor de nepatruns.

 

Secretele Bucegilor - Padurea Hoia-Baciu

- Romania santajată pentru a ascunde secretele Bucegilor... Pădurea Hoia-Baciu, de langă Cluj - centrul fenomenelor paranormale (VIDEO)... OZN- urile “invizibile" din Padurea Hoia-Baciu... Pădurea Hoia-Baciu, o poartă către altă lume (Video):
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/08/fenomen-bizar-in-ceahlau-holograma-unei.html

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor