Imagini uimitoare ale enigmaticei creaturi Bigfoot (Video)

Marti, 24 Mai 2011, ora 19:34
10888 citiri
Imagini uimitoare ale enigmaticei creaturi Bigfoot (Video)
Foto: bigfoothunting

Misterioasa creatura Bigfoot a aparut de-a lungul anilor in diverse fotografii sau inregistrari filmate. Cum nu a fost elucidat misterul ce inconjoara aceasta creatura, Bigfoot continua sa creeze nenumarate controverse.

In fiecare an, mii de rapoarte referitoare la misterioasa aparitie sunt date publicitatii, peste tot in lume, potrivit Listverse.

Aceasta creatura poarta diferite nume precum Bigfoot, Sasquatch, Yeti, Yowie, Almas, Barmanou, Skunk Ape, Barung Mande, Ban-manush si Orang Pendek. In ultimii 25 de ani, un mare numar de organizatii au fost infiintate cu scopul de a dovedi stiintific existenta lui Bigfoot.

Probe de par, urme de pasi, fotografii si imagini video au fost stranse si examinate, cu scopul de a construi profilul acestei creaturi.

Multe dintre videoclipuri sunt scurte si de multe ori imaginile prezentate sunt neclare. Pe masura ce inaintam in secolul al XXI-lea, videoclipurile despre Bigfoot circula intens pe Internet si este posibil ca in viitor sa se dovedeasca existenta acestei creaturi.

Trebuie remarcat faptul ca existenta lui Bigfoot nu este, in prezent, acceptata de comunitatea stiintifica.

Va prezentam mai jos o selectie a celor mai interesante imagini cu Bigfoot, propuse de site-ul Listverse.

Filmul Patterson-Gimlin, 1967

Cele mai relevante imagini ale creaturii Bigfoot din toate timpurile sunt prezentate in filmul Patterson-Gimlin. Acestea au fost inregistrate de Roger Patterson si Gimlin Robert pe 20 octombrie 1967.

Creatura s-a infatisat la Bluff Creek, in California, Statele Unite. Distanta de la care a fost filmata este de 37 de metri.

Video - Insula Prince Edward, 2005

Insula Prince Edward este o provincie canadiana. In anul 2005, un student, Nathan Wiley, si niste prieteni au fost in padure, pe aceasta insula. Potrivit celui care a facut inregistrarea, o creatura uriasa a aparut din padure. Aceasta poate fi vazuta pe film, alergand in mare viteza.

Film - Crimeea, 2011

Crimeea, parte din Ucraina, situata pe coasta nordica a Marii Negre, este locul unde, in data de 18 martie 2011, creatura a fost filmata, iar inregistrarea postata pe YouTube.

In imagini apare o creatura umanoida, care merge pe jos prin padure. Videoclipul a fost inregistrat de o persoana care a spus ca se afla la picnic, in padure, cand a vazut misteriosa creatura.

Film Siberia, 2009

In anul 2009 a fost lansat un filmulet despre Bigfoot, in Siberia. Filmul include imagini in care apare o creatura enigmatica.

In muntii din Siberia au avut loc numeroase aparitii misterioase ale unor creaturi, unele dintre ele producandu-se in plina zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Bigfoot video, #aparitii Bigfoot video, #creatura bigfoot , #inedit