Ziare.com

Incident halucinant: Atacat si muscat de un liliac turbat (Video)

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 08:30

   

Incident halucinant: Atacat si muscat de un liliac turbat (Video)
Un barbat din Oregon a fost atacat si muscat de un liliac turbat in plina zi, in timp ce se distra cu prietenii lui intr-un camping, cantand la chitara.

KATU, un post local de televiziune, a informat ca victima, Derrick Skou, canta la chitara alaturi de amicii lui, cand un liliac l-a atacat din senin.

"Eram concentrat sa cant la chitara, dar am surprins o fractiune de secunda ceva langa mine. Nu i-am acordat importanta si am continuat sa cant. Deodata am simtit cum ceva m-a lovit, apoi am simtit o muscatura", a declarat victima, potrivit The Blaze.

Videoclipul, conform relatarilor lui Skou, surprinde doar o parte din incident.
Victima a declarat ca liliacul si-a continuat atacurile asupra lui pana cand un prieten l-a impuscat in cele din urma cu un pistol cu bile.

"Nasul sau gura liliacului, indiferent ce-a fost, erau reci. Nu m-a usturat cand m-a muscat. A fost o muscatura moale. M-am speriat putin, atata tot", a declarat Skou pentru postul de televiziune KATU.

Victima a dus liliacul ucis la un centru de sanatate, unde s-a constatat ca era turbat. Acum Skou urmeaza un tratament medical pentru posibila infectie cu rabie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3688 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor