Ziare.com

Linie telefonica pentru OZN-uri si extraterestri

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 10:26

   

Linie telefonica pentru OZN-uri si extraterestri
Un locuitor din New York a infiintat o linie telefonica disponibila 24 de ore din 24, la care oamenii vor putea raporta intalnirile cu extraterestri sau orice OZN pe care il vad pe cer.

Specialistul in calculatoare, Joe Capp, un pensionar in varsta de 68 de ani, a decis in luna februarie sa infiinteze aceasta linie telefonica mai putin obisnuita, scrie Fox News.

"Cum sa descrie oamenii astfel de intalniri, daca toti ii descurajeaza?", a declarat el pentru un ziar local. Pana acum, barbatul spune ca a primit cea mai importanta marturie din partea unei femei. Aceasta afirma ca a vazut trei lumini care se miscau in acelasi timp pe cer, deasupra unui parc din oras.

Capp a avut initiativa ciudata in urma unor intalniri pe tama OZN-urilor, organizate de el inca din anul 2007 in Manhattan. "Este bine sa auzi si alte marturii despre OZN-uri", spune membrul grupului, Julio Barriere. Acesta a declarat ca vede astfel de obiecte de cate ori cerul este senin. E o informatie relevanta pentru a ne face o idee in legatura cu utilitatea unei astfel de linii telefonice.
Citeste mai multe despre extraterestri OZN new york sua telefon
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2021 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor