Liv Boeree, frumoasa care ii bate pe toti la poker (Galerie foto)

Duminica, 10 Octombrie 2010, ora 16:27
6511 citiri
Liv Boeree, frumoasa care ii bate pe toti la poker (Galerie foto)

Este tanara, frumoasa si ii bate pe toti la poker. La numai 26 de ani, Liv Boeree, supranumita "Iron Maiden" (fecioara de fier), face legea la toate turneele mondiale de poker, avand in cont milioane de lire sterline.

A intrat in aceasta lume dura, condusa in mod normal de barbati, in urma cu cinci ani si, de atunci, a urcat pas cu pas, devenind una dintre cele mai bine cotate jucatoare din lume.

Anul acesta, a castigat marele premiu al Turneului european de poker de la San Remo, adaugandu-si in cont un milion de lire sterline. La turneu, a invins 1.241 de participanti, in frunte cu suedezul Jacob Karlsson.

"Am mai castigat premii la poker, dar niciodata asa de mult. Am castigat un milion de lire pentru o munca de sase zile. Cred ca este foarte bine.

Diploma in astrofizica ma ajuta in joc pentru ca pot gandi analitic, cu logica. Totul se bazeaza pe numere pana la urma", a declarat Liv Boeree.

"Inca nu mi-am cumparat nimic deosebit! N-am avut timp, dar am de gand sa-mi iau o masina sport. Este cu siguranta primul lucru pe lista", marturiseste Liv, care nu se plange deloc de "job-ul" sau.

"Nu pot sa ma plang de program. E doar ceea ce noi, starurile din poker, trebuie sa facem.

Serios, viata este minunata, banii "miros" bine, am libertate si joc poker tot timpul. Ce poate fi mai bun de atat?", s-a destainuit Liv, pentru The Sun, dupa ce a castigat turneul de la San Remo.

Potrivit biografiei postate pe site-ul sau, Liv s-a nascut in Kent, in 1984. A studiat fizica si astrofizica la Universitatea din Manchester, inainte de a se stabili la Londra. In 2005, a fost selectata pentru a participa la un reality show, difuzat de Channel Five, in care a jucat poker impotriva a cinci persoane.

In acea perioada, s-a indragostit de poker si a inceput sa participe la turneele internationale. Este pasionata de rock si ii place sa prezinte show-uri tv. A cochetat cu modellingul si chiar cu mass media. Ii place sa spuna ca destinul ii este inscris in ochi.

La sfarsitul lui septembrie, Liv a facut senzatie la Cazinoul Rio All-Suite din Las Vegas, cand a jucat poker cu Ben Affleck si Matt Damon. Declarandu-se incantata cand se confrunta cu starurile, fiindca stiu, sau se prefac ca stiu, sa piarda, iar jucatorii europenii o enerveaza, deoarece sunt agresivi la joc, Liv i-a "usurat", cu zambetul pe buze, de 10.000 de dolari. Actori imbatabili pe ecran, cei doi nu s-au aratat insa prea afectati de faptul ca au fost batuti la poker de o tanara sexy.

Cand vine vorba despre viata ei personala, Liv nu se arata prea deschisa. In fata zvonurilor potrivit carora are o relatie cu un alt "as" al pokerului, Allie Prescott, focoasa bruneta se multumeste sa rada: "Nu spun nimic despre aceasta parte a vietii mele, dar sa stiti ca sunt o gramada de tipi faini in lumea pokerului".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Liv Boeree castig poker, #femei poker, #castigator turneu poker , #inedit