Mari enigme nedezlegate ale omenirii

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 18:12
6011 citiri
Mari enigme nedezlegate ale omenirii
wikipedia

Suntem atat de convinsi ca stim totul si nimic nu ne mai poate surprinde pe aceasta planeta. Insa lumea inconjuratoare este plina de enigme. Unele dintre ele sunt ascunse in trecutul nostru altele isi au raspunsul in viitor.

In randurile care urmeaza va vom prezenta cele mai mari enigme pe care omenirea inca nu a reusit sa le dezlege.

Singuri in Univers?

In Univers exista sute de miliarde de galaxii. Este posibil ca doar Pamantul sa fie locuit? Inca de acum 400 de ani, oamenii de stiinta s-au straduit sa descifreze semne ale civilizatiilor extraterestre. Din pacate, pana acum, toate incercarile lor s-au dovedit fara rezultat, analizeaza Deutsche Welle.

Astronomii contemporani noua cauta cu intensitate maxima planete care ar putea fi locuite. Pana cum au fost gasite in jur de 450 de astfel de corpuri ceresti. Marea parte a acestora sunt fie prea reci pentru a fi locuite, fie prea calde pentru a fi prielnice vietii. Poate ca asa e mai bine. Totusi, nu stim daca la o eventuala vizita extraterestra musafirii vor fi intr-o buna dispozitie sau se vor comporta ca niste salbatici.

Forte extraterestre, paranormal sau multe legende?

Nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit de Triunghiul Bermudelor. Acest loc misterios din Oceanul Atlantic se gaseste nu foarte departe de coastele statului american Florida. Se presupune ca pe fundul oceanului zac epavele a sute de avioane si vapoare.

Vinovati de aceste catastrofe au fost, pe rand, extraterestrii, gaurile negre sau diverse forte oculte. Oamenii de stiinta sunt de parere ca disparitiile ciudate sunt cauzate de exploziile gazoase din adancuri. Un lucru e sigur: exista foarte putine indicii concrete, care sa demonstreze ca in acest loc chiar s-au intamplat atatea evenimente pe cat sustin legendele.

Conspiratia tacerii

John Kennedy a fost ucis pe 22.11.1963 in Dallas. Imprejurarile mortii fostului presedinte american au starnit, de-a lungul timpului, multe controverse si au creat pagini intregi de teorii conspirative. Inca nu s-a stabilit cine si de ce a comis oribilul atentat.

Lunetistul ucigas, Lee Harvey Oswald, a fost ucis doua zile mai tarziu si nu a apucat sa raspunda acestor intrebari. Exista multe teorii referitoare la conditiile mortii lui Kennedy. Unii experti sunt de parere ca atentatul a fost pus la cale de CIA, Mafie sau oponentii lui Fidel Castro.

Unii, mai curajosi, sustin chiar ca fostul presedinte a fost ucis pentru ca vroia sa vorbeasca lumii despre un contact pe care civilizatia umana l-a avut cu lumea extraterestra. Poate o parte din adevar o vom afla in 2017, data la care documentele din dosarul de investigatii vor iesi de la "Top Secret".

Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Prima reacție a lui Clotilde Armand după ce a fost trimisă în judecată: ”Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze”
Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacționat joi, 25 aprilie, la câteva ore după ce a fost trimisă în judecată. Într-un mesaj postat pe Facebook, Clotilde Armand precizează...
#enigme Kennedy Bermude, #Oswald ucigas Kennedy, #extraterestrii Pamant galaxii , #inedit