Misterul fetitei care apare din sosea

Joi, 09 Septembrie 2010, ora 18:50
6480 citiri
Misterul fetitei care apare din sosea
foto: vancouversun.com

Fenomenele supranaturale, spiritismul sau misticismul, au atras intotdeauna atentia oamenilor, punandu-le imaginatia la grea incercare, la fel cum avea sa o faca un fenomen straniu, misterios, aparut de curand in Vancouver, Canada.

Pe scurt, pe o strada din estul orasului apare din cand in cand imaginea unei fetite, care pare ca alearga dupa o minge roz, chiar pe mijlocul soselei. Va imaginati spaima soferilor care circula pe acel drum, in special noaptea, cand soseaua este goala si fiecare este tentat sa apese ceva mai tare pedala de acceleratie, potrivit The Vancouver Sun.

Din spusele martorilor si din masuratorile facute, a rezultat ca imaginea fetitei apare cam la 30 de metri in fata masinii si vine spre ea!

Desi pe lumea asta totul are o explicatie stiintifica, pentru a elucida misterul de care vorbeam, nu a fost nevoie de lamuririle oamenilor de stiinta, ci doar de cele ale angajatilor primariei, aflati in lupta cu soferii imprudenti, care au ales o modalitate mai originala pentru a le atrage atentia asupra pericolelor de care adesea uita.

Acestia au montat un dispozitiv special conceput, intr-o zona unde viteza este limitata la 30 de kilometri pe ora, care in momentul detectarii unei viteze superioare celei programate proiecteaza imaginea tridemensionala a fetitei alergand, dar care dispare pe masura ce vehiculul inainteaza.

Nu se stie cum reactioneaza dispozitivul cu pricina la biciclistii care trec in goana prin fata sa!

Cu toate ca a starnit un val de proteste din partea cetatenilor, autoritatile nu sunt dispuse sa renunte la initiativa, mai ales ca ea coincide cu inceputul anului scolar si a costat nu mai putin de 11.700 de euro.

Cu toate acestea, originalul dispozitiv pare sa sporeasca mai degraba numarul cetatenilor nemultumiti, decat pe cel cel al soferilor dornici sa respecte indicatoarele rutiere si viteza legala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#marcaj rutier inedit, #marcaj rutier holograma, #mister fantoma sosea , #inedit