Modul incredibil in care o femeie si-a anuntat sotul ca divorteaza

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 17:53
4941 citiri
Modul incredibil in care o femeie si-a anuntat sotul ca divorteaza

O britanica furioasa dupa ce a aflat ca sotul o insala a gasit o modalitate de a-si face barbatul sa sufere la randul sau. Pe langa faptul ca a decis sa divorteze, a facut anuntul in mod public, alegand sa posteze mesajul catre barbatul sau chiar pe un bar din vecinatatea casei lor.

Astfel, deasupra usii localului Noah's Yard din Swansea a fost postat mesajul: "Paul, divortez de tine", relateaza Daily Mail.

Mesajul mai este completat de o afirmatie menita sa infurie sotul infidel: "Apropo, pastrez cainele", dupa cum se poate vedea si in fotografiile publicate de tabloid.

"Eram suparata si furioasa si am vrut ca toata lumea sa vada", a declarat ea pentru Evening Post. "Cand am aflat (ca ma insela - n. red.), am trecut printr-o serie de emotii. Eram nervoasa si am vrut sa-l fac sa plateasca", a explicat femeia.

Victima care a reusit sa se razbune a dorit sa ramana anonima.

Hotararea a fost luata dupa ce femeia a intrat sa bea ceva. A decis atunci, ranita in propriul orgoliu, ca trebuie sa i-o plateasca barbatului cu care era casatorita de ani buni. "Sunt absolut devastata si trec printr-un moment foarte dificil acum", a recunoscut femeia inselata. "Multi dintre prieteni si familia au vazut mesajul si ma sprijina", a mai spus ea.

Cat despre puterea terapeutica a mesajului, se pare ca aceasta exista: "M-am simtit un pic mai bine", a marturisit femeia, pentru care a insemnat mult faptul ca a putut face public numele sotului tradator.

Sotul, Paul, a fost anuntat de arborarea mesajului printr-un SMS. La vederea acestuia, barbatul s-a umplut de furie, relateaza sursa.

Barul care a fost de acord sa posteze mesajul la vedere face astfel de servicii in mod curent, chiar daca in mod normal e vorba de sloganuri de incurajare pentru echipele sportive. Patronul sau a recunoscut ca acesta este cel mai ciudat mesaj de pana acum, care e posibil sa lanseze o moda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#mesaj divort bar Anglia, #barbat anuntat divort mesaj bar, #femeie divortat mesaj bar , #inedit