Numerologia dezvaluie cum va fi anul 2013

Duminica, 10 Februarie 2013, ora 23:23
7720 citiri
Numerologia dezvaluie cum va fi anul 2013
Foto: Rozali

Ce ne asteapta in 2013? Va fi un an greu sau unul in care vom avea numai succese? La ce schimbari sa ne asteptam? La aceste intrebari da un raspuns numerologul bulgar, Nelly Koleva.

Dupa foarte mult timp, se intampla ca 2013 sa fie un an care se compune din numere apropiate distincte, care nu sunt dublate. Ce ne spune acest lucru? Conform doamnei Koleva, acest an impune fiecarui om sa se desavarseasca spiritual, scrie Rozali.

Ne asteapta o crestere a numarului oamenilor care fac o munca intelectuala, care se ocupa de tot ceea ce este legat de inovatii, noi tehnologii. De asemnea va creste numarul persoanelor "prinse" in cinema, teatru, arta, cultura, educatie. Anul va fi de bun augur si pentru cei care asteapta demult momentul unor idei inovatoare.

Totodata, este anul celor pasionati de stiinte alternative: astrologie, numerologie, mistica si fenomene paranormale. Daca adunam cifrele anului, rezulta numarul 6, ceea ce inseamna ca 2013 este un an aflat sub influenta planetei Venus.

Acest an va fi unul al relatiilor armonioase in familie, al infloririi relatiilor interumane bazate pe incredere si armonie. In 2013, cifra 6 va fi pentru multi un moment al transformarii, legat de schimbarea locului de munca sau schimbarea conditiilor de lucru. Cifra 6 arata ca este momentul schimbarii locului de munca, ba chiar este indicat ca oamenii sa devina mai activi si sa schimbe ceva in activitatea lor.

Vibratia cifrei 6 nu arata neaparat ca totul se va dezvolta in armonie si ca va fi pace deplina in suflete. Multi vor fi motivati sa ierte, altii vor trai iubiri pasionale, dar la multi oameni vom gasi neincredere, instabilitate, indecizie. Multi oameni cred ca cifra 3 este magica, datorita simbolisticii ei. Da, cifra 3 ii va ajuta pe oameni in 2013, dar sub diverse forme, in functie de ce teluri isi propune fiecare si ce ambitii are.

Cifra 3 are un mesaj magic si isi va revarsa magia asupra oamenilor cu principii sanatoase, care isi indreapta atentia catre intrajutorarea semenilor. Tactul si intelegerea trebuie sa-i caracterizeze pe oamenii care sunt in posturi de conducere: politicieni, avocati, judecatori si preoti. Sa nu ia decizii pripite si sa judece la rece consecintele deciziilor lor.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#numerologie 2013, #ce se va intampla 2013, #2013 evenimente numerologie , #inedit