O bunica a dat nastere propriului nepot

Duminica, 26 August 2012, ora 22:25
5812 citiri
O bunica a dat nastere propriului nepot

O femeie de 49 de ani, din Statele Unite, a dat nastere copilului fiicei sale, acceptand astfel sa fie mama purtatoare pentru propriul sau nepot.

Linda Sirois a luat aceasta decizie pentru ca fiica sa, Angel Herbet, 25 ani, sufera de o afectiune cardiaca, care ii putea pune viata in pericol in cazul unei sarcini, informeaza Maine Sunday Telegram.

"Mama a venit cu aceasta idee in urma cu cativa ani"

Angel Herbet maturiseste ca decizia a fost luata impreuna cu sotul sau, Brian Herbert, in varsta de 29 de ani:

"Am fost foarte deceptionati cand medicii ne-au informat ca sanatatea nu imi permite sa duc la duc la bun sfarsit o sarcina. Insa stiam de ceva timp ca exista acest risc. Mama mi-a spus cu cativa ani in urma ca ar vrea sa poarte copilul meu. Atunci nu am luat in serios aceasta propunere. Vara trecuta am vrut sa stiu insa cu certitudine daca mai doreste acest lucru".

Dupa ce a primit un raspuns afirmativ din partea mamei sale, tanara a incercat la mai multe clinici de ferilizare sa puna in practica aceasta varianta. Dupa cateva refuzuri, pe motiv ca Linda Sirois are o varsta inaintata, a gasit sprijin la "Reproductive Science Center", din Massachusetts.

Femeia a ramas insarcinata chiar dupa ce i s-a implantat primul ovul provenit de la fiica si fecundat cu sperma sotului acesteia.

"Cea mai usoara nastere dintre toate"

Copilul rezultat, Madden Herbet, s-a nascut pe 13 august, cu o greutate de 3,5 kg si este un copil sanatos, care a adus multa bucurie in viata familiei.

"Este formidabil, o experienta de neuitat", a marturisit Angel Herbet, care a asistat la nastere.

In ceea ce o priveste pe Linda Sirois, aceasta nu regreta nimic.

"Aceasta ultima nastere a fost cea mai usoara dintre toate", a marturisit femeia, mama a patru copii, inainte de Madden, printre care si gemeni.

"Cum atmosfera de acasa este mai calma, deoarece copiii mei au acum vietile lor, sarcina a decurs foarte bine. Am primit sprijinul tuturor membrilor din familie si al prietenilor", spune fericita bunica.

Femeia marturiseste ca a fost optimista dupa ce a citit despre un caz similar, cand bunica care a acceptat sa fie mama surogat avea varsta de 60 de ani.

O poveste inedita, cu un final fericit, care demonstreaza ca dragostea de mama nu are limite.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#bunica nascut nepot, #bunica mama purtatoare, #mama surogat nepot , #inedit
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
I-auzi ce imbirligaturi simple ca la mecanica!