O femeie rapita la nastere si-a regasit familia, dupa 23 de ani

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 08:36
2693 citiri
O femeie rapita la nastere si-a regasit familia, dupa 23 de ani
Foto: CBS News

O femeie rapita imediat dupa nastere, in urma cu 23 de ani, a reusit sa-si regaseasca familia.

Cu mai mult de doua decenii in urma, un nou nascut, bolnav de febra, a fost rapit dintr-un spital din New York. Mama sa, intorcandu-se in salon, a gasit doar un pat gol, relateaza CBS News.

Carlina White avea doar 19 zile, cand a disparut din spitalul din Harlem, pe 4 august 1987. Politia i-a investigat pe presupusii rapitori, dar nu a gasit niciodata probe suficiente pentru a-i acuza. Mama sa, Joy White, a avut intotdeauna sentimentul ca bebelusul sau traieste.

Pe 4 ianuarie, o femeie cunoscuta sub numele de Nejdra Nance, care a fost crescuta la Bridgeport, in Connecticut, iar acum locuieste in Atlanta, a contactat-o pe White, trimitandu-i fotografiile de cand era bebelus, care par aproape identice cu cele ale Carlinei, postate pe site-ul cu copii disparuti.

Nance era intrigata ca nu si-a gasit niciodata certificatul de nastere si se simtea diferita de parintii sai.

"Spunea ca a avut doar un sentiment, se simtea diferita de oamenii care au rapit-o", povesteste bunica sa, Elizabeth White.

Joy a contactat politia din New York, pentru a vedea daca aceasta o poate ajuta sa investigheze daca femeia era cu adevarat Carlina White.

Testele ADN efectuate de parintii fetitei disparute in 1987 si de tanara de 23 de ani au aratat ca Nance Nejdra era, de fapt, Carlina White.

Nance si-a vazut familia sa biologica, miercuri seara, la New York, a declarat Elizabeth White, dar ei se reunisera deja la o data anterioara, atunci cand Nance a venit la New York, impreuna cu fetita sa, Samani, in varsta de 5 ani.

"Ceea ce este important acum este ca micuta noastra esta acasa. Ea este acasa", spune Elizabeth White.

Autoritatile spun ca rapitorul poate fi inca acuzat de delicte federale, dar nicio arestare nu a avut loc.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#femeie rapita nastere SUA, #regasire femeie rapita nastere, #copii disparuti , #inedit