Oamenii se trag din extraterestri?

Marti, 08 Februarie 2011, ora 19:41
7060 citiri
Oamenii se trag din extraterestri?
Foto: lazarlawoffice.ro

O noua teorie stiintifica sustine ca oamenii ar avea trasaturile genetice ale unor fiinte care au trait pe alte planete indepartate, cu mult timp in urma. Viata ar fi existat nu numai in galaxia noastra, Calea Lactee, ci si in alte locuri indepartate din Univers.

Cei carora le apartine teoria sunt Rudolf Schild si Rhawn Joseph, primul de la centrul de astrofizica Harvard-Smithsonian, iar al doilea de la un laborator denumit Brain Research, informeaza Daily Galaxy.

Intregul proces de formare a vietii ar fi durat, conform acestei teorii, miliarde de ani. Atunci cand primul microb a avoluat, el s-a raspandit in cosmos cu ajutorul vantului solar.

Numeroasele impacturi cu asteroizii ar fi raspandit si ele acei microbi originari. Bacteriile si virusurile ar fi contribuit la intregul proces prin amestecul trasaturilor genetice intre mai multe planete.

Evolutia pe Pamant a fost un proces realizat prin selectie naturala. Au supravietuit de-a lungul timpului doar speciile mai puternice, cele inferioare fiind supuse unui proces de extinctie. Trasaturile genetice ale formelor de viata de pe Pamant ar putea la fel de bine sa fie rezultatul combinarii cu forme de viata extraterestra, sustin cei doi.

Lumea stiintifica nu este de acord in unanimitate daca la inceput a existat Big Bang sau Universul este unul infinit. Cert este ca viata a evoluat. Viata a inceput acum 13,6 miliarde de ani in galaxia noastra, iar cea inteligenta ar fi aparut cu 9 miliarde de ani in urma.

Concluzia celor doi oameni de stiinta este aceea ca viata de pe planeta noastra isi are originea in fiinte vii de pe alte planete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#extraterestri viata univers galaxie asteroid, #calea lactee pamant adn descoperire , #inedit