Pactul lui Hitler cu Diavolul, un document autentic si inexplicabil

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 17:54
24369 citiri
Pactul lui Hitler cu Diavolul, un document autentic si inexplicabil

Un document unic circula printre specialistii care studiaza misterele fantasticei ascensiuni a lui Adolf Hiter, inexplicabila din mai toate punctele de vedere.

Documentul, datat 30 aprilie 1932, are pretentia de act autentic, a rezistat ca atare la mai multe expertize tehnice si reprezinta un pact pe care Hitler l-ar fi facut cu insusi diavolul, scrie Afisha.

Scris cu caractere gotice, asa cum se mai obisnuia in Germania acelor ani, documentul este semnat cu sange, iar expertiza n-a infirmat nici vechimea sangelui, nici faptul ca i-a apartinut fostului Fuhrer.

Reluand formula alegorica din Faust de Goethe, Hitler se angaja prin document sa predea in mainile Satanei sufletul sau in termen de fix 13 ani. In schimb Satana, folosind procedee paranormale, urma sa-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu conditia ca ele sa fie folosite in scopuri malefice.

Dr. Greta Layber, specializata in descifrarea tenebrelor celui de al treilea Reich, sustine ca a verificat autenticitatea documentului din mai multe puncte de vedere si ca aceasta se confirma.

Daca documentul este intr-adevar autentic si daca acceptam existenta unor fenomene paranormale a caror explicatie ar fi inutil s-o cautam, atunci el explica ciudata evolutie fulminanta a unui om mediocru din toate punctele de vedere, care totusi a reusit sa devina stapanul Germaniei.

Invocarea Proniei Ceresti

Intr-adevar, ascensiunea lui incepe in 1932, anul semnarii documentului, si multi ani in sir nimic nu-i poate sta in cale. Numeroase atentate puse la cale impotriva lui au clacat toate fara exceptie, Hitler atragand atentia de fiecare data ca el este protejat de Pronia Cereasca.

Varful acestor atentate l-a constituit fara indoiala cel din 20 iulie 1944, cand un colonel din anturajul imediat al Fuhrerului a organizat in amanunt preluarea puterii, dupa care a plasat servieta sa cu acte, care de fapt continea o bomba cu putere mare de detonare, chiar langa picioarele lui Hitler, dupa care a plecat "sa dea un telefon urgent" (motiv ca sa paraseasca locul).

In urmatoarele cateva clipe, cu totul intamplator, unui ofiter i s-a parut ca servieta il deranjeaza pe Fuhrer si a mutat-o in cealalta parte a piciorului de stejar masiv al mesei. Explozia s-a produs la o jumatate de metru de Hitler, au fost multi morti si raniti, dar el personal a scapat aproape nevatamat, aparat de placa de stejar.

Intre timp, colonelul atentator a anuntat la Berlin reusita exploziei, iar cei de acolo au actionat pentru preluarea puterii. Mai multe ore in sir a fost deruta totala intre cei care preluau si cei care aflasera ca Hitler a supravietuit.

Dupa vreo doua saptamani, cand maresalul Antonescu, vizitandu-l pe Fuhrer, si-a exprimat regretul pentru cele intamplate, acesta i-a replicat impasibil: "pe mine ma ocroteste Pronia Cereasca".

La 30 aprilie 1945, cand se implineau fix 13 ani de la data "pactului", Hitler se sinucidea in bunkerul sau, ca si cum ar sti ca de atunci incolo, nu-l mai apara "Pronia".

Citeste si:
Ce se întâmplă dacă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Follow the money! Cum să înțelegi criza politică românească
Follow the money! Cum să înțelegi criza politică românească
Două expresii s-au consacrat în istorie pentru a descifra ce determină evenimente aparent absconse: „cherchez la femme” și „follow the money”. La noi, e preponderentă varianta...
Sursa: Ziare.com