Papusa Barbie cu tatuaje, dedicata adultilor

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 22:23
5267 citiri
Papusa Barbie cu tatuaje, dedicata adultilor
Foto: time.com

Papusa Barbie, una din cele mai populare jucarii din lume, a suferit nenumarate schimbari de imagine, de-a lungul vremii. In clipa de fata, exista chiar si o varianta cu tatuaje permanente.

Un producator italian a lansat o papusa Barbie putin mai diferita. Este posibil chiar ca, la o prima vedere, nici sa nu-ti dai seama ca ai in fata o papusa Barbie. Noul model Tokidoki poarta o coafura bob in roz aprins, tocuri foarte inalte, pantaloni imitatie de leopard si cateva tatuaj, arata Time.com.

Papusa de 50 de dolari este editie limitata si are tatuaje pe gat, piept si pe umarul stang. Parintii considera ca, jucandu-se cu o papusa tatuata, fetele lor ar putea dezvolta un comportament inadecvat in adolescenta, imprumutand aceste trasaturi "libertine".

Tokidoki nu este prima papusa Barbie cu tatuaje, intrucat in 2009, compania Mattel a lansat "Totally Stylin' Barbie", dar tatuajele sale erau lipite si puteau fi scoase.

Tatuajele au devenit din ce in ce mai populare in ultima perioada, si, asa cum arata Academia de Dermatologie Americana, 1 din 4 locuitori ai SUA are cel putin un tatuaj.

Artistul Pablo Jimenez, care se ocupa cu crearea unor noi modele de tatuaje, este de parere ca Tokidoki demonstreaza faptul ca publicul accepta tot mai mult sa-si deseneze trupul. "Tatuajele, in momentul de fata, sunt peste tot. Totul este legat de arta, nu e nimic rau", a sustinut Jimenez.

Papusa a fost produsa intr-un numar limitat de exemplare si nu este disponibila decat pe site-ul Barbie. "Nu veti gasi papusa in niciun alt magazin", a declarat Jim Silver, redactor-sef al lui TimeToPlayMag.com.

Silver afirma ca Tokidoki este doar ultimul produs dintr-o serie mare de obiecte de colectie destinate adultilor, nu copiilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#papusa Barbie, #Barbie tatuaje, #papusa Barbie vopsita , #inedit