Previziunile oarbei Vanga despre Romania

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 15:14
49507 citiri
Previziunile oarbei Vanga despre Romania

Cred ca farmecul vietii consta mai mult in neprevazut, in ceea ce nu stim ca ne asteapta maine, vineri sau anul viitor. Daca le-am sti, nu ne-am mai trai bucuriile cu acea intensitate maxima pe care o manifestam cand ne ies in cale.

Cum am trai oare stiind ca la o anumita data urmeaza sa ne calce masina, ori ca ne pierdem cea mai draga fiinta din viata noastra?

Dar oamenii sunt nerabdatori, sunt curiosi sa afle, sa stie dinainte ce-i asteapta. Si pentru curiosii contemporani cu ea a existat Vanga, bulgaroaica oarba, ale carei capacitati previzionare au fost recunoscute, la un moment dat, chiar si de autoritatile statului bulgar.

Previziuni despre viitorul Pamantului: Baba Vanga si oamenii de stiinta

De-a lungul timpului, Vanga a fost vizitata de regi si importanti oameni de stat, printre acestia numarandu-se si cuplul dictatorial din Romania, dar si de oameni simpli, bolnavi, disperati, in cautarea unor solutii pentru problemele lor.

Cu putin inainte sa moara, Vanga a inregistrat pe banda de magnetofon o previziune pentru Romania, pe care i-a incredintat-o uneia dintre nepoatele sale, cu instructiuni clare si precise.

Rugamintea Vangai era ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data, la o persoana anume, ce avea misiunea de a o face cunoscuta romanilor.

Viitorul Romaniei, in viziunea lui Nostradamus

Despre romani, Vanga spune: "Romanii sunt oameni speciali dar nu mai cred in valorile lor si, daca mesajul le este adus de un strain, este mai bine primit decat de la unul de al lor".

Iata textul previziunii lui Vanga despre Romania:

"Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire in text.

Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau.

Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor. Odata cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005.

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume.

Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui".

Inca nu stim daca acest text a ajuns la cine trebuie si nici ce urmeaza sa se intample ori sa ni se intample. Deocamdata nu se intrevad semne ale schimbarii.

Din textul de mai sus, fiecare e liber sa inteleaga insa ce vrea si sa-l interpreteze dupa dorinta.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#previziuni vanga bulgaria, #previziuni romania vanga, #profetie vanga oarba , #inedit
Comentarii
Poza Balosu
Balosu
rank 2
O fi BĂSE cu Loganu....si cu calu de fier
Poza ETC
ETC
rank 1
Epoca Prostiei Ba ses cu s-a terminat. Asistam doar la zbaterea ei finala.