Primul magician care face magie in baie! Ce poate face un om sa aleaga baia in locul scenei?

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 12:34
2973 citiri

Au fost tot felul de magicieni de-a lungul vremii. Unii si-au etalat talentele pe marile scene, unii in platourile televiziunilor, iar altii au iesit in strada, intre oameni, insa nu a mai fost niciun magician ca el. Pentru ca el este primul magician care face magie in baie.

Vrei sa vezi primul magician care face magie in baie?

Click aici pentru #Bathroom Magic!

Am vazut filmuletul cu tine de pe internet, iar prima intrebare a venit firesc. Poti sa ne vorbesti un pic despre baie? Cum ai inceput tu sa faci magie in acest loc?

A trecut destul de mult timp de cand am inceput sa fac magie in baie. Daca inainte visam sa ajung pe o scena, in fata multimii, o faceam dintr-un egoism care nu isi are locul atunci cand esti magician. Tot ce voiam era sa atrag stralucirea asupra mea, insa mi-am dat seama ca procesul ar trebui sa se intample invers, ca eu ar trebui sa dau stralucire. Asa ca m-am gandit sa fac ceva in genul Street Magic. Pana la urma am ajuns la o solutie mai originala - Bathroom Magic.

Spui ca faci magie in baie de mult timp, iar magie de si mai mult. De ce nu te-am mai vazut pe internet pana acum?

M-am tot gandit in acest timp sa-mi fac niste filmulete pe care sa le urc pe internet sau un show online, insa nu m-a interesat neaparat sa fiu vazut. Probabil de-asta am si tras atat de timp. Dar uite ca de curand am cunoscut pe cineva de la Harpic si mi-a propus sa facem acest proiect impreuna, Bathroom Magic. Am stat un pic pe ganduri la inceput, dar cum si eu si ei faceam cumva acelasi lucru, magie in baie, mi s-a parut o idee buna. Ca sa vezi ca exista un moment pentru orice, o potrivire intre lucruri si nu este totul la voia intamplarii.

Acum, la cat de ciudat pare acest lucru pe care il faci tu, ma gandesc ca in timp ai avut parte de intamplari si mai ciudate. Ai putea sa ne povestesti una dintre ele?

Da, da, da, au fost destule... prima care imi vine in minte este cand am facut o demonstratie la o familie acasa. Totul a mers bine, iar lor le-a placut foarte mult numarul pe care l-am prezentat, insa l-au vazut si foarte practic. La sfarsit, cand eram pe picior de plecare, au insistat foarte tare sa ma angajez ca menajera la ei in casa. Sa vin o data pe saptamana si sa ma folosesc de talentul meu ca sa le fac curatenie prin baie si prin casa. Si stiti ceva? Oferta era destul de tentanta...

O alta chestie care mi se intampla des si ma amuza teribil, este aceasta gluma pe care o fac majoritatea femeilor cu sotii lor: "Sa mai iei si tu, barbate, carpa si sa mai faci magie prin baia aia din cand in cand ca daca nu te las pentru un baiat de-sta mai talentat!".

Da, ce sa zic, sunt multe intamplari, ajungi in multe case si dai peste tot felul de oameni... iar asta este un lucru care imi place.

Ce se poate intampla cand lasi un magician sa intre in baie?

Click aici pentru #Bathroom Magic!

Iti multumim mult pentru raspunsuri! Mai este ceva ce tii sa ne spui si nu te-am intrebat?

Vreau doar sa va multumesc si eu pentru interviu si sa tineti minte un lucru: Magia se poate intampla oriunde.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bathroom Magic, #magie baie, #magician baie , #inedit