Unde sa te muti daca vrei sa faci mai des sex, daca esti gay sau daca vrei o clima blanda

Sambata, 04 Septembrie 2010, ora 19:50
5864 citiri
Unde sa te muti daca vrei sa faci mai des sex, daca esti gay sau daca vrei o clima blanda

Daca statisticile de genul tari cu cel mai inalt nivel de trai, unde tarile din nordul Europei sunt pe primele locuri, ori tarile cu cei mai fericiti cetateni nu iti spun mare lucru si te afli inca in cautarea unei tari care sa ti se potriveasca manusa, afla ca exista si alte feluri de statistici, unde aspecte ce pot trece nevazute de catre unii inseamna totul pentru altii.

Astfel, daca visul tau e sa inalti zmee cat e ziulica de mare, atunci India ar trebui sa fie pe sufletul tau. Daca esti gay si te simti discriminat, Olanda e tara in care ar trebui sa locuiesti. Daca doar iti doresti mai multa actiune in dormitor, afla ca cehii sunt campioni la acest capitol, conform Newsweek.

India - Cel mai bun loc sa inalti un zmeu

A inalta un zmeu de pe acoperisul unei case este o activitate de zi cu zi in India. De altfel, in India exista si o zi, 14 ianuarie, in care peste un milion de entuziasti din 36 de tari se aduna pentru a umple cerul de zmee.

Cehia - Cel mai bun loc pentru sex

Conform unui sondaj al companiei producatoare de prezervative Durex, cehii fac la fel de frecvent sex ca si francezii, isi incep viata sexuala la fel de devreme ca si olandezii si se tem de bolile venerice la fel de putin ca si italienii.

Olanda - Tara cea mai prietenoasa cu minoritatile sexuale

Olandezii nu-si pierd deloc timpul vorbind despre drepturile minoritatilor sexuale. De ce s-ar obosi? Cuplurile de acelasi sex au castigat drepturi egale cu cele heterosexuale inca din 2001. Iar petrecerea anuala a minoritatilor sexuale, ce are loc la Amsterdam, este in continuare considerata cea mai "tare" de pe planeta.

Belgia - Cel mai bun loc sa detii un caine

Cainii sunt mai mult decat cel mai bun prieten al omului in Belgia, ei sunt considerati membri ai familiei cu drepturi depline. Li se permite accesul in supermarket, restaurant, evenimente sportive, concerte sau tren.

Spania - Cel mai bun loc pentru a manca

Spania e, pe buna dreptate, o mecca gastronomica, pe langa diversitatea felurilor de mancare aici aflandu-se si cel mai bun restaurant din lume, El Bulli. Bucatarul restaurantului, premiat in nenumarate randuri si declarat cel mai bun din lume, Ferran Adria, este considerat unul dintre pionierii gatitului ca stiinta si ca forma de arta, el fiind renumit pentru bomboanele sale din foie gras.

Franta - Cel mai bun loc sa ai un copil

Mamicile din Franta au un trai mai usor decat cele din alte tari, ele primind salariu timp de 7 luni dupa ce au nascut, beneficiind de costuri mici de sanatate si de o asistenta care le suna periodic, pentru a le raspunde la eventualele intrebari. In cazul in care mama se imbolnaveste, guvernul trimite pe cineva sa spele rufele familiei.

Malta - Cea mai buna vreme

Rareori ploua intre aprilie si august, iar verile sunt lungi si uscate, urmate de ierni blande. Vanturile care vin din nordul Africii fac ca primavara si toamna sa aiba temperaturi deloc la extrem, facand ca plimbarile afara sa fie extrem de placute.

Japonia - Cel mai bun loc sa fii pensionar

Varstnicii din Japonia, care constituie a cincea parte din populatie, nu se bucura doar de pensii generoase, ci si de respectul societatii, dar si de cea mai mare speranta de viata din lume. In plus, au si vacanta lor, stabilita la nivel national, Keiro No Hi.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#tari clima blanda, #drepturi mamici, #indemnizatii mamici, #sex tari, #topuri tari, #clasamente tari , #inedit
Comentarii
Poza dr_mengele
dr_mengele
rank 5
unde poti sa iti publici ineptiile daca ai inteligenta unei nuci de cocos, stii sa folosesti google translate si te cheama serghescu