Inventii lipsite de sens sau sclipire de geniu? (Galerie foto)

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 22:45
8902 citiri
Inventii lipsite de sens sau sclipire de geniu? (Galerie foto)

Ceea ce un om poate considera un non-sens pentru altul poate parea o sclipire de geniu. Iar exemple in acest sens sunt cu nemiluita, multe dintre inventiile prezentului, dar si din trecut fiind considerate inutile de mase.

Ca de exemplu acest fel de a unge felia de paine cu unt. E drept ca metoda poate fi utila in deplasare, cand masa este luata in conditii improprii. Insa cei mai multi tot ar vrea sa tina in mana clasicul cutit si sa aiba controlul asupra cantitatii de unt puse pe felie...

Cat despre cornetele motorizate pentru inghetata, acestea te scutesc sa invarti deliciul dulce intre degete sau sa afisezi mai mult decat ar trebui limba. Moft sau necesitate, se intreaba, poate pe buna dreptate, BuzzFeed.

Multe fiice, ajunse domnisoare complet neajutorate pe tocuri, isi mustra mamele ca nu le-au ajutat sa deprinda si acest obicei. Dar chiar te-ai vedea exersand mersul pe tocuri dotate cu rotite? Sincer!

Odata ce bebelusul a ajuns sa mearga de-a busilea, niciun centimetru patrat de podea nu va ramane necercetat. Poate ca aceasta e si ideea care a facut sa fie create hainele mop, pentru bebelusi.

Cat despre papucii dotati cu maturica si faras in miniatura, acestia te vor ajuta sa treci mai putin jenat, cu capul sus, peste momentul in care va trebui sa strangi mizeria facuta de caine in fata blocului, sub privirile amuzate sau indignate ale administratorului.

Daca ai norocul sa detii un apartament cu scara interioara, insa ghinionul de a nu avea unde sa-ti depozitezi incaltamintea si alte "maruntisuri", atunci ar putea fi o idee utila pentru tine, fericitule cu apartament dispus pe doua etaje!

Despre pepenii patrati se stie de cativa ani, acestia gasindu-se pe piata asiatica, insa nici acum multi nu le vad utilitatea.

Citeste si:
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Sursa: Ziare.com