Nou-nascuti care au supravietuit in situatii imposibile

Luni, 10 Iunie 2013, ora 15:03
5698 citiri
Nou-nascuti care au supravietuit in situatii imposibile
Foto: Oddee

Deseori citim despre nou-nascuti abandonati, dar salvati miraculos in ultima clipa. Simple coincidente pentru unii, miracole pentru altii, aceste povesti despre nou-nascutii care au supravietuit in situatii extreme sunt de fiecare data emotionante.

Citeste mai jos cateva astfel de povesti impresionante, relatate de Oddee.

Nou-nascutul salvat dintr-o teava de toaleta in China

Cand un locatar a auzit plansetul unui bebelus in toaleta publica a unei cladiri rezidentiale din Zheijang, in estul Chinei, pompierii au fost instiintati si au reusit sa duca la bun sfarsit misiunea de salvare. Oamenii au venit la spital cu tot felul de lucruri pentru copilas, multi dorind chiar sa il infieze.

Desi prima data s-a crezut ca bebelusul fusese aruncat in toaleta de mama sa, aceasta sustine ca l-a scapat in canalizare din greseala.

Copilul "miracol", nascut cu doua saptamani inainte de limita avortului legal

Amilia Taylor are acum 18 luni, dar putini stiu ca fetita a venit pe lume la doar 21 de saptamani si 6 zile, fiind bebelusul nascut cel mai devreme. La nastere, Amilia cantarea mai putin de 284 de grame si avea doar 24 cm in lungime.

Singurul motiv pentru care copilul a primit tratament a fost datorita mamei sale, care a mintit doctorii cu privire la varsta sa, tocmai pentru ca acestia sa incerce sa o salveze.

Bebelusul care a fost gasit plangand, la 12 ore dupa ce fusese declarat decedat

La nastere, Luz Milagros Veron, bebelus nascut prematur, nu dadea semne ca ar trai, asa ca a fost trimis direct la morga. Astazi, fetita este in viata pentru ca parintii sai au insistat sa o vada pentru a-si lua adio. In acel moment, din interiorul cutiei sigilate s-a auzit un scancet. Luz Milagros are acum un an si s-a dezvoltat perfect normal.

Copilul care a supravietuit dupa ce a fost ingropat timp de 24 de ore

In 2006, autoritatile dintr-un orasel din sudul Braziliei au descoperit un bebelus care statuse 24 de ore in vizuina unui animal. In acel moment, doar capul era in afara, iar placenta ii ramasese atasata de corp. Politistii au gasit-o pe mama copilului, o femeie in varsta de 40 de ani, care mai avea inca 4 copii.

Femeia nu a declarat niciodata de ce a recurs la un asemenea gest socant, de a-si ingropa de viu nou-nascutul.

Bebelusul care a supravietuit unei caderi din toaleta unui tren

Povestea fetitei care a supravietuit atunci cand a cazut din tren direct pe sine ilustreaza mai degraba un miracol. Rinku Debi Ray calatorea cu sotul sau si fiul in varsta de 4 ani spre casa parintilor sai, acolo unde intentiona sa il nasca pe cel de-al doilea copil. Lucrurile nu au mers conform planului, intrucat femeia a nascut chiar in toaleta trenului.

Copilul a cazut pe sine, iar mama a sarit din tren, in disperarea de a-si salva copilul. Pana la urma, atat mama, cat si fiica au supravietuit miraculos.

Nou-nascutul care a supravietuit unei caderi de la etajul 8

Dupa ce a nascut, o femeie din Brooklyn a vrut sa scape de copilul sau fara ca nimeni sa afle, asa ca l-a aruncat pe un jgheab, de la etajul 8 al cladirii in care locuia. Bebelusul a supravietuit caderii pentru ca a aterizat pe un morman de gunoi, iar un barbat i-a auzit plansetul. Transportat la spital, copilul s-a recuperat complet.

Un nou-nascut, singurul supravietuitor dintr-un accident de masina

Gabriel James Wilcox a venit pe lume in martie 2012 si dupa doar doua zile avea sa ramana orfan. Dupa externare, bebelusul impreuna cu parintii si fratele sau in varsta de 3 ani au plecat spre casa. Din nefericire, cei patru au fost implicati intr-un accident de masina, in urma caruia singurul supravietuitor a fost nou-nascutul.

A trait, desi fusese impuscat, rezistand si fara apa sau mancare timp de 3 zile

Francisco Lotero si Miriam Coletti au decis ca lumea in care se afla nu este un loc prielnic pentru a trai si pentru a-si creste copiii. Asadar, si-au impuscat baietelul in varsta de doi ani in spate, iar pe fiica lor in varsta de 7 luni in piept. Apoi s-au sinucis.

Trei zile mai tarziu, cand politistii au fost alertati de vecini, s-a constatat ca bebelusul nu doar ca supravietuise cu un glont in piept, dar rezistase eroic si fara apa sau mancare timp de trei zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#cazuri nou nascuti salvati, #povesti nou nascuti salvati, #bebelusi supravietuitor , #miracol
Comentarii