Adevărul despre Bigfoot, creatura uriașă văzută în SUA: Filmul ce poate dezvălui misterul VIDEO

Marti, 07 Decembrie 2021, ora 04:50
7306 citiri
Adevărul despre Bigfoot, creatura uriașă văzută în SUA: Filmul ce poate dezvălui misterul VIDEO

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii este pe cale de a fi descifrat: există sau nu Bigfoot, creatura uriașă? Un videoclip din anul 1967 a surprins monstrul Bigfoot, el fiind analizat de televiziunea History în ultimul episod difuzat al serialului ”The Proof is Out There”, în 3 decembrie 2021.

Canalul TV din Statele Unite a adus experți din mai multe domenii pentru a examina faimosul film al lui Patterson și Gimlin din urmă cu 54 de ani. Concluzia acestora, bazată pe investigații științifice, înclină spre a confirma veridicitatea acestei înregistrări, care a fost realizată la Bluff Creek, în nordul Californiei, potrivit Daily Mail.

History a prezentat în documentar părerile a mai multor specialiști din informatică, antropologie și design, pentru a diseca filmul din 1967. Ciudata creatură Bigfoot care apare în imagini are cel puțin șapte picioare (aproximativ 2 metri și 13 centimetri) și 700 de pounds (317 kilograme).

Legenda spune că o creatura umanoidă, acoperită cu blană, trăiește în zonele împădurite situate în zona coastei de vest a nordului Statelor Unite. Și deși aceste povești despre acest monstru mitic s-au tot spus încă din 1800, nimeni nu a putut dovezi existența lui.

Cea mai apropiată și mai convingătoare dovadă despre Bigfoot a fost surprinsă în 1967, când Bob Gimlin și Roger Patterson au filmat o figură blănoasă masivă, care se plimba prin Bluff Creek, în California de Nord.

Descoperire istorică a fizicienilor de la Harvard: O nouă stare a materiei, nemaivăzută pe Pământ VIDEO

”Încercăm să aflăm originile omului, Big Bang-ul, evoluția și dacă Dumnezeu a creat cerul și Pământul. Acest film încă prezintă ceva care merită o atenție mai mare, iar imaginile de pe ecran ne conectează cu ceea ce suntem și de unde venim”, a spus Tony Harris, jurnalistul și prezentatorul serialului ”The Proof is Out There” de la History.

Experții din documentar afirmă că acea creatură din film avea un creier similar cu o specie umană timpurie, care a trăit în urmă cu trei milioane de ani. Echipa de oameni de știință a folosit inteligența artificială și viziunea computerizată pentru a analiza creatura, pentru a vedea detalii care nu au fost observate, timp de peste cinci decenii.

Fenomen astronomic invizibil observat pentru prima dată în istorie. Ar putea schimba legile fizicii VIDEO

Specialiștii au constatat că piciorul creaturii a interacționat cu solul, în timpul mersului. Au observat și o îndoire a piciorului, care este frecventă la maimuțe și nu la oameni și o mișcare a degetelor de la picioare, care ar fi fost imposibil de văzut dacă în video ar fi fost o persoană, mascată într-un costum.

”Sunt impresionat ca expert în anatomie de dimensiunea masivă a mușchilor trapezoidali și legătura lor cu spatele craniului. Aceasta nu este o configurațiue umană”, a afirmat dr. Jeff Meldrum, profesor de antropologie de la Universitatea de Stat din Idaho, Statele Unite.

Citeste si:
Soluția lui Florin Cîțu pentru criza facturilor din energie dinaintea ședinței coaliției de guvernare SURSE
Soluția lui Florin Cîțu pentru criza facturilor din energie dinaintea ședinței coaliției de guvernare SURSE
Coaliția de guvernare se întâlnește luni, 17 ianuarie, în prima ședință în care va discuta despre criza facturilor la energie. Conform unor surse politice, Florin Cîțu va transmite în...
Gabriela Firea acuză liberalii: ”România trăieşte coşmarul facturilor uriaşe la energie din cauza liberalizării haotice a pieţei”
Gabriela Firea acuză liberalii: ”România trăieşte coşmarul facturilor uriaşe la energie din cauza liberalizării haotice a pieţei”
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a criticat, luni, guvernarea liberală, în contextul crizei facturilor la energie electrică şi gazele naturale, ea...