Adevărul despre Bigfoot, creatura uriașă văzută în SUA: Filmul ce poate dezvălui misterul VIDEO

Marti, 07 Decembrie 2021, ora 04:50
8745 citiri
Adevărul despre Bigfoot, creatura uriașă văzută în SUA: Filmul ce poate dezvălui misterul VIDEO
Bigfoot a fost filmat în Statele Unite FOTO: Daily Mail

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii este pe cale de a fi descifrat: există sau nu Bigfoot, creatura uriașă? Un videoclip din anul 1967 a surprins monstrul Bigfoot, el fiind analizat de televiziunea History în ultimul episod difuzat al serialului ”The Proof is Out There”, în 3 decembrie 2021.

Canalul TV din Statele Unite a adus experți din mai multe domenii pentru a examina faimosul film al lui Patterson și Gimlin din urmă cu 54 de ani. Concluzia acestora, bazată pe investigații științifice, înclină spre a confirma veridicitatea acestei înregistrări, care a fost realizată la Bluff Creek, în nordul Californiei, potrivit Daily Mail.

History a prezentat în documentar părerile a mai multor specialiști din informatică, antropologie și design, pentru a diseca filmul din 1967. Ciudata creatură Bigfoot care apare în imagini are cel puțin șapte picioare (aproximativ 2 metri și 13 centimetri) și 700 de pounds (317 kilograme).

Legenda spune că o creatura umanoidă, acoperită cu blană, trăiește în zonele împădurite situate în zona coastei de vest a nordului Statelor Unite. Și deși aceste povești despre acest monstru mitic s-au tot spus încă din 1800, nimeni nu a putut dovezi existența lui.

Cea mai apropiată și mai convingătoare dovadă despre Bigfoot a fost surprinsă în 1967, când Bob Gimlin și Roger Patterson au filmat o figură blănoasă masivă, care se plimba prin Bluff Creek, în California de Nord.

Descoperire istorică a fizicienilor de la Harvard: O nouă stare a materiei, nemaivăzută pe Pământ VIDEO

”Încercăm să aflăm originile omului, Big Bang-ul, evoluția și dacă Dumnezeu a creat cerul și Pământul. Acest film încă prezintă ceva care merită o atenție mai mare, iar imaginile de pe ecran ne conectează cu ceea ce suntem și de unde venim”, a spus Tony Harris, jurnalistul și prezentatorul serialului ”The Proof is Out There” de la History.

Experții din documentar afirmă că acea creatură din film avea un creier similar cu o specie umană timpurie, care a trăit în urmă cu trei milioane de ani. Echipa de oameni de știință a folosit inteligența artificială și viziunea computerizată pentru a analiza creatura, pentru a vedea detalii care nu au fost observate, timp de peste cinci decenii.

Fenomen astronomic invizibil observat pentru prima dată în istorie. Ar putea schimba legile fizicii VIDEO

Specialiștii au constatat că piciorul creaturii a interacționat cu solul, în timpul mersului. Au observat și o îndoire a piciorului, care este frecventă la maimuțe și nu la oameni și o mișcare a degetelor de la picioare, care ar fi fost imposibil de văzut dacă în video ar fi fost o persoană, mascată într-un costum.

”Sunt impresionat ca expert în anatomie de dimensiunea masivă a mușchilor trapezoidali și legătura lor cu spatele craniului. Aceasta nu este o configurațiue umană”, a afirmat dr. Jeff Meldrum, profesor de antropologie de la Universitatea de Stat din Idaho, Statele Unite.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#Bigfoot, #Bigfoot filmata video, #Bigfoot filmat SUA video, #creatura monstru animale, #creatura umanoida , #mister