Descoperire cheie care descifrează misterul Triunghiului Bermudelor: Filmul documentar are premiera în România VIDEO

Sambata, 09 Octombrie 2021, ora 05:20
9622 citiri
Descoperire cheie care descifrează misterul Triunghiului Bermudelor: Filmul documentar are premiera în România VIDEO
Zborul 19 a dispărut misterios în triunghiul Bermudelor FOTO: Arhivă

Un nou documentar dezvăluie o descoperire importantă a unui mister din Triunghiul Bermudelor, după 76 de ani. Povestea șocantei dispariții a Zborului 19 se va vedea și în România, având premiera pe 7 noiembrie 2021, la ora 21, pe canalul History, în cadrul emisiunii ”Cele mai mari mistere ale istoriei, Sezonul 2”.

Ciudatul eveniment s-a petrecut pe 5 decembrie 1945, iar în el au pierit fără urmă cinci avioane și 14 militari. Este un mister care a rezistat peste șapte decenii, într-o regiune legendară, despre care mulți marinari și piloți au spus că acolo există forțe supranaturale, pe care nu le înțeleg, potrivit Today.

În acea zi, cinci aeronave de război tip TBM Avenger au decolat de la baza Naval Air Station Fort Lauderdale, într-o misiune de antrenament în Triunghiul Bermudelor, însă ele nu au mai fost niciodată văzute.

Marina Statelor Unite a trimis un avion de căutare Martin Mariner în acel moment, pentru a căuta și găsi cele cinci aeronave, dar și acesta, împreună cu echipajul format din 13 persoane a dispărut fără urmă.

Acum, o nouă investigație științifică a misterioasei dispariții din triunghiul Bermudelor este în centrul noului documentar al canalului de televiziune History, care va fi prezentat în emisiunea ”Cele mai mari mistere ale istoriei, Sezonul 2” și care este relatat de Laurence Fishburne.

Triunghiul Bermudelor este o zonă întinsă între Bermuda, Puerto Rico și Florida, în apropierea coastelor Statelor Unite, unde au dispărut misterios aproximativ 50 de nave și 20 de avioane, de-a lungul vremii.

Bomba care ticăie sub Arctica: Din adâncurile calotei de gheață vor ieși la suprafață și vor ucide omenirea VIDEO

Realizatorii filmului documentar al televiziunii History explică cum după 75 de ani, oamenii de știință ar putea descifra misterul dispariției Zborului 19 din Triunghiul Bermudelor.

”De-a lungul deceniilor au fost nenumărate căutări, dar acum este posibil să găsim adevărul. Trei grupuri de anchetatori și-au unit forțele, în cea mai mare căutare a Zborului 19, de până acum”, a spus regizorul Laurence Fishburne, conform Express.

Exploratorii au descoperit pe fundul Oceanului Atlantic resturi dintr-un avion, care este evaluat de către experți. Specialistul în avioane militare, Roy Stafford a analizat bucățile găsite și a afirmat că ele reprezintă ”100% bucăți ale unui avion TBM Avenger”, identic cu cele dispărute în Zborul 19 din decemrbie 1945.

Descoperire impresionantă a civilizației Mayașe: Un palat imperial ascuns sub pământ VIDEO

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#mister triunghiul bermudelor, #Triughiul Bermudelor, #disparitii Triunghiul Bermudelor, #zborul 19 Triunghiul Bermudelor , #mister
Comentarii
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5
Ne intereseaza tezauru; si milioanele lui Ghitza si VOICULESCU