Cel mai iubit câine din munții României a murit: "Domnul Muky nu mai e". Zeci de mesaje înduioșătoare de la turiști VIDEO
Magazin / moarte caine
Muky, un câine impunător aciuat pe lângă Cabana Curmătura din Parcul Național Piatra Craiului, a murit. Zeci de oameni care l-au cunoscut au trimis mesaje de iubire pentru patrupedul care i-a întâmpinat ani la rând în creierii munților. Mesajul dispariției câinelui a fost postat pe grupul de Facebook "Nu sunt singur pe munte": ...
Miliardarul care și-a luat ultimul "Rămas bun!" de la câinele său: "Este, în același timp, o celebrare a vieții sale minunate"
Marti, 02 Mai 2023, ora 13:43 - Miliardarul care și-a luat ultimul "Rămas bun!" de la câinele său: "Este, în același timp, o celebrare a vieții sale minunate"
Magazin / moarte caine
Unul dintre cei mai cunoscuți miliardari ai lumii a anunțat pe rețelele sociale moartea câinelui său. Mesajul emoționant a apărut pe Facebook, în dimineața zilei de marți, 2 mai....

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei moarte caine . Această zonă va concentra articolele categoriei Magazin din Ziare.Com care au subiectul principal: moarte caine.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - moarte caine, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Magazin , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.