Ziare.com

NASA va face un anunt in legatura cu Soarele - suntem amenintati?

Miercuri, 17 August 2011, ora 23:51

   

NASA va face un anunt in legatura cu Soarele - suntem amenintati?
NASA va sustine o conferinta de presa vineri pentru a face publice noi detalii in legatura cu eruptiile solare si efectul lor asupra planetei noastre.

Vor fi dezvaluite noi detalii din misiunile agentiei spatiale americane, scrie Sott.

Este inclusa aici misiunea Solar Terrestrial Relations Observatory (Stereo), prin care Soarele este tinut sub atenta supreveghere. Conferinta de presa va avea loc la sediul general al NASA din Washington. Vor fi incluse si informatii provenite de la experti americani in meteorologie.

Soarele se afla cum intr-o faza activa in ciclul lui de 11 ani. Cel curent se numeste Ciclul Solar 24. In ultimele saptamani au avut loc furtuni solare importante, urmand ca in 2013 sa se atinga maximul activitatii.

Numeroase misiuni pentru Soare

Eruptia de saptamana trecuta a fost cea mai puternica din ultimii patru ani, fiind din clasa X6,9. Ea a cauzat unele intreruperi ale comunicatiilor radio, dar nu a pus in pericol satelitii si astronautii prezenti pe orbita Terrei.

Dubla misiune Stereo din prezent analizeaza Soarele din diferite unghiuri cu ajutorul a doua sonde spatiale.

O alta misiune, Solar Dynamics Observatory, inregistreaza imagini ale astrului. In plus, European Solar Heliospheric Observatory (SOHO) analizeaza si ea cu atentie tot ce ne poate interesa in legatura cu Soarele.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5491 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Am auzit ca vor sa trimita o misiune pe Soare

Cauta voluntari non-americani, de preferinta de religie uslamista.

 

scuze

sub sandale

 

hahaha

un fel de ca-ca-maca.Astia se screm de vreo doi ani sa ne transmita ceva,iar cand sunt aproape sa ne spuna...vin si ne spun bazaconii.Sunt precum gaina aceea care cotcodaceste mult si face un ou microscopic.Pana la urma nu vor avea alta varianta decat sa ne spuna ce au pe suflet,insa deocamdata nu stiu cum s-o faca,probabil le este rusine.loool

 

Cretin Antenescu

Ce se spune mai sus este adevarat ,unde locuiesc temperaturile au fost peste 112F( 44.4C)de doua luni de zile si n-am avut ploaie tot de atita timp,iarba scirtaie sug sandale ,am avut cazuri de decesese a unor persoane mai sensibile cu inima or asthmatici.E o seceta de a atins recordul .Daca nu am fi avut aerul conditionat poate multi si-ar fi pierdut viata ,si inca prognosticul vremei ne spune ca caldura insuportabila nu se va sfirsi curind .Traim vremuri apocaliptice si cine-i interesat sa ciiteasca la APOCALISA 16:8-9.

Maricica nu mai fi asa de pesimista

Soarele, datatorul nostru de viata a avut dintodeauna cicluri de incalzire sau de racire.Asta nu ne da nimeni dreptul sa ne gandim la Apocalipsa. Omenirea este nascuta sa gandeasca pozitiv, si cu ajutorul lui Dumnezeu mergem inainte. Shalom

 

marin...

si cine esti tu sa zici cuiva ce sa gandesca sau cum??? bai baiatu stai bland in banca ta... Lehitra'ot!!

...

ce m_as bucura sa nu vina Apocalipsa asa cum viseaza romantic maricica:)

31cluj

Cei ce sint ai lui Hristos Isus si-au rastignit firea paminteasca impreuna cu patimile si poftele ei .Daca traim prin Duhul sa si umblam prin Duhul .Cei ce sint ALESI ,copii ai lui Dumnezeu doresc venirea sa .Daca ai iubi pe Domnul Isus ai dori si tu venirea Sa si nu ti s-ar pare un lucru rau .


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor