Oracolul Shambalei din Tibet prezice un eveniment major pe 21 decembrie 2012

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 21:51
57620 citiri
Oracolul Shambalei din Tibet prezice un eveniment major pe 21 decembrie 2012
Foto: mitchtestone

Un calugar tibetan de la manastirea Gyandrek de langa Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis un mesaj uluitor catre NASA, in care afirma ca pe 21 decembrie 2012 Pamantul, impreuna cu sistemul solar, va trece prin asa-zisa "zona zero".

Tibetanul considera ca riscul producerii unei catastrofe este unul destul de mare la sfarsitul lunii decembrie 2012, potrivit Earth-chronicles.ru, citat de Info Peregud.

"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii.

Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse", a avertizat calugarul.

10% din populatie va disparea

Animalele vor presimti pericolul inainte de venirea intunericului cosmic si se vor ascunde in vizuini. Oamenii din orase nu vor simti asta si multi isi vor pierde mintile. Aproximativ 10% din populatie va pieri", a spus tibetanul.

Oracolul Shambalei a dat cateva sfaturi pentru locuitorii de pe Pamant:

1. Trebuie sa va pregatiti pentru aceasta schimbare de cicluri si sa finalizati toate treburile din 2012, sa nu incepeti altele noi si sa va achitati datoriile.

2. Pe 20 decembrie 2012 luati-va copiii, documentele, banii, plecati din oras si mergeti undeva in mediul rural. Procurati-va alimente pentru doua luni, pentru ca retelele electrice vor fi restabilite dupa o lunga perioada de timp.

3. Este necesar sa aveti rezerve de apa, lemne de foc si lumanari pentru iluminat, deoarece dupa 21 decembrie 2012 nu va mai fi energie electrica.

4. Comunicatiile si televiziunea nu vor mai functiona. In timpul "zilelor intunericului" trebuie sa astupati ferestrele si sa nu iesiti afara. Daca aveti nevoie, nu mergeti prea departe.

5. Dupa aparitia luminii, nu va intoarceti in graba in orase, mai bine ramaneti o perioada in mediul rural.

Iesirea din "zona zero"

Dezastrele vor dura doua saptamani si acestea vor fi resimtite cateva luni, pana la inceputul lunii februarie. Iesirea deplina din "zona zero" se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013, potrivit tiibetanului. Pana la sfarsitul lunii martie, lumea isi va reveni complet.

Aceste momente vor schimba radical conceptia oamenilor despre lume, sustine Oracolul Shambalei. Aceasta va deveni mai spirituala. "Acest lucru va fi cel mai important impuls spre progresul omenirii, pentru o lunga perioada de timp", a concluzionat calugarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#preziceri 21 decembrie 2012, #preziceri calugar tibetan 2012, #Oracolul Shambalei preziceri 2012, #sfarsitul lumii 21 decembrie 2012 , #NASA