Au ascuns Churchill si Eisenhower existenta OZN-urilor?

Joi, 05 August 2010, ora 14:33
9225 citiri
Au ascuns Churchill si Eisenhower existenta OZN-urilor?
Foto: TheDailyMail

Winston Churchill si Dwight Eisenhower au decis sa tina secreta existenta OZN-urilor timp de cel putin 50 de ani, de teama ca descoperirea ar crea panica in randul publicului si ar putea zgudui credinta oamenilor in Dumnezeu.

Se pare ca incidentul care ar fi dovedit existenta OZN-urilor (Obiecte Zburatoare Neidentificate, despre care multi cred ca sunt nave ale civilizatiilor extraterestre) s-a petrecut in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Se pare ca o aeronava militara care zbura langa coasta Marii Britanii s-a intalnit cu un OZN, arata The Daily Mail.

Era vorba despre un obiect metalic ce zbura pe aceeasi traiectorie cu aeronava si care a accelerat la un moment dat si a disparut. Armata britanica nu a putut insa sa identifice obiectul, ceea ce a provocat ingrijorare si de partea americana.

Un britanic sustine ca bunicul sau, care a fost bodyguard-ul lui Churchill, a participat la discutia dintre Churchill si Eisenhower cu privire la incident.

"Evenimentul trebuie clasificat imediat, pentru ca ar crea panica in randul populatiei si ar distruge credinta in Biserica", ar fi exclamat Churchill, potrivit spuselor acestuia.

Batranul a ramas convins pana la sfarsitul vietii ca exista tehnologii avansate, despre care nu stia publicul, dar nici cei doi lideri mondiali.

Nepotul sau, care a scris Guvernului britanic in 1999, cerand detalii despre eveniment, a primit un raspuns potrivit caruia nu a existat o inregistrare a discutiei celor doi, dar si ca inainte de 1967 toate dosarele despre OZN-uri erau distruse dupa cinci ani, pentru ca nu existau destui cetateni interesati de acest subiect.

Cel mai cunoscut incident din Marea Britanie a fost cel din ianuarie 1974, cand in muntii Berwyn martorii au observat lumini stranii pe cer si au auzit o bubuitura puternica, dar si un barbat in haine negre in zona.

Documentele facute publice de guvern arata ca au existat zeci de incidente in care au fost observate OZN-uri intre 1995 si 2003, in 1996 fiind vazute aproape 600 de OZN-uri, iar autoritatile si armata nu au reusit sa gaseasca o explicatie pentru aceste incidente.

Insa, pe masura ce termenul de 50 de ani a trecut, Ministerul Apararii nu s-a mai preocupat de problema OZN-urilor, decat ca o sarcina pentru departamentul de relatii publice. In 2009, linia speciala pentru raportarea incidentelor de acest tip s-a inchis.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Churchill Eisenhower OZN, #Churchill OZNuri, #OZN Marea Britanie , #OZN
Comentarii
Poza TOM
TOM
rank 5
Au ascuns insă si existenta lui OZNelu in slujba URSS, că dacă stia Ceausescu..........