Australia: Dosare secrete despre OZN-uri au fost facute publice

Duminica, 05 August 2012, ora 13:10

   

Australia: Dosare secrete despre OZN-uri au fost facute publice
Aparitiile navelor extraterestre nu sunt doar subiectul celebrului serial "Dosarele X", ci ele sunt dezvaluite de recente documente secrete lansate in Australia. Arhivele Nationale au scos la iveala diverse cazuri de intalniri cu nave extraterestre ale pilotilor australieni.

Dupa 30 de ani, au fost date publicitatii dosare care atesta, printre altele, modul in care pilotii a doua avioane Miraje, ale fortelor aeriene australiene, au primit ordinul de grad foarte ridicat de alerta, din cauza aparitiei unor nave neidentificate, potrivit WA Today.

"Dosarele X" dezvaluite la Canberra ofera detalii asupra observarii unor aparitii inexplicabile, dintre care unele sunt sustinute de declaratiile unor politisti.

Un caz neobisnuit s-a petrecut la Sydney pe 30 iunie 1983 la baza aeriana Williamtown de langa Newcastle din Australia. Controlorii de zbor de la Mascot au raportat ca obiecte neidentificate sunt localizate la o distanta cuprinsa intre 129 si 277 de kilometri nord de Sydney si se deplaseaza cu viteze intre 1100 si 6500 de kilometri pe ora.

Un alt caz dezvaluit vorbeste despre aparitia unor cercuri neobisnuite descoperite pe sol la Statia Milo din Adavale, statul Queensland in anul 1982. Fisierul arata ca au fost luate fotografii, insa acestea nu sunt printre documentele publicate.

Constable Geoffrey Russel, un agent de la politia locala, a descris existenta unui cerc de diametru de 2,33 metri si a unuia interior de 2,1 metri pe pamant si avand o adancime de 15-20 de milimetri. Solul din jurul cercului exterior parea spulberat.

O alta aparitie s-a petrecut in iulie 1983 la Queensland, cand un fermier a sunat la politie spunand ca a vazut un obiect ciudat pe cer. Documentele spun ca sergentul Waterson a observat o lumina mare, cu multe luminite intermitente in jurul ei, care nu parea sa fie un avion obisnuit.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6434 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Moldoveanu
rank 5
Da ! ...Și ?
Nimic semificativ .
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor