Din dosarele secrete ale FBI: Vanatoarea de OZN-uri din anii '50

Joi, 28 Martie 2013, ora 23:42

   

Din dosarele secrete ale FBI: Vanatoarea de OZN-uri din anii '50
Ca urmare a declasificarii unor documente ale FBI, cea mai urmarita ancheta la care publicul a avut acces pana acum este una din anii '50, in care sunt mentionate trei OZN-uri despre care se afirma ca s-ar fi prabusit in New Mexico.

Acest act care a starnit curiozitatea unui numar foarte mare de oameni a fost facut public la sfarsitul anilor '70, numele lui fiind "Hottel memo", scrie Fox News. Din anul 2011 pana acum, el a fost citit de aproape un milion de ori, conform autoritatilor americane.

In acest an, FBI a lansat o baza de date ce poate fi accesata online, denumita "The Vault".

Actul in cauza este datat 22 martie 1950, el fiind adresat directorului FBI J. Edgar Hoover, fiind scris de catre Guy Hottel, unul dintre coordonatorii activitatii de teren din Washington DC in acea perioada. El oferea unele informatii obtinute prin intermediul unor surse despre prabusirea a doua OZN-uri.

OZN-urile erau descrise ca avand forma circulara, centrul fiind proeminent. Aceste obiecte zburatoare ar fi avut un diametru de aproximativ 15 m.

Mai mult, in fiecare s-ar fi aflat cate trei fiinte scunde, imbracate in costume metalice cu o textura foarte fina. FBI tine sa precizeze ca aceste informatii nu confirma existenta OZN-urilor, ele fiind ipoteze care nu au fost niciodata investigate amanuntit. Oficialii FBI au tinut sa mai adauge ca aceste informatii nu au nicio legatura cu incidentul petrecut in 1947 la Roswell, New Mexico.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7869 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cele doua mari mistere ale omenirii:
Daca ozn-urile exista si cine a tras la Revolutie.
Kanata
rank 5
Nu-s mistere !
OZN exista ! - vezi si documentele "secrete" ale Vaticanului unde sunt mentionate asemenea aparate. Vezi si faptul ca Belgia avea oficial un Institut de Cercetare a OZN inca din anii '60; aveau si SUA + Rusia, dar merg tiptil precum dovedeste acest articol.
Tras la Lovitura de stat : pana in 22 dec 1989 a tras ai lu' Ceausescu, iar apoi ai lu' iliescu & Co. Au fost implicate cca 20 state, de la micutele si "nevinovatele" Olanda si Danemarca, pana la Israel, Rusia (astia aveau cca. 800 Spetsnaz aici !! + alte forte cantonate apoi sub poala Bucegilor - vezi comentariile lui Petre Roman-Neulander), Turcia, SUA, Franta, Anglia si Franta.
Unde-i.."misterul" ? CINE VREA sa STIE, AFLA conform indemnului biblic "..cautati si veti afla,.."(Matei 7 : 7-8). Nu te lua dupa habotnica "maricicab" care...Crede si nu cerceteaza !, desi se pare ca nu exista asa ceva scris in Biblie.
MISTER este altceva : cum si de ce voteaza romanii pe cei care-i talharesc de 23 de ani ?! STIE cineva raspunsul ?...altceva decat pagina "PR" din DEX, va rog.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor