Extraterestrii sunt interesati de armele noastre nucleare - sustin militari rusi si americani

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 10:56
9641 citiri
Extraterestrii sunt interesati de armele noastre nucleare - sustin militari rusi si americani

Civilizatiile extraterestre ne-au vizitat si au incercat sa avertizeze Rusia si Statele Unite, in timpul Razboiului Rece, sa nu porneasca razboiul cu arme nucleare, sustine un specialist in OZN-uri care citeaza mai multi militari britanici, rusi si americani.

Robert Hastings, interesat de ani de zile de fenomenul obiectelor zburatoare neidentificate, sustine ca planeta este vizitata de fiinte extraterestre, care sunt interesante dintr-un motiv sau altul de armele noastre nucleare, relateaza The Telegraph.

Acesta sustine ca a adunat marturii de la peste 120 de militari care spun ca bazele militare, in special cele din Marea Britanie, Rusia si Statele Unite, sunt vizitate de extraterestri. Sase ofiteri pensionati si un ofiter in rezerva au dat declaratii, relatand experientele pe care le-au avut.

Se pare ca, in unele cazuri, focoasele nucleare au inregistrat defectiuni, in timp ce OZN-uri in forma de disc pluteau in jur. Incidentele, majoritatea din anii '60, au mai fost relatate si cu alte ocazii, iar pasionatii de OZN-uri le-au popularizat.

Mai mult, Hastings sustine ca astfel de evenimente au avut loc si in Uniunea Sovietica, in aceeasi perioada, pentru a sublinia ca "Rusia si Statele Unite se joaca cu focul".

Capitanul Robert Salas, fost ofiter in aviatia Statelor Unite, sustine ca intr-una din misiuni a existat un incident la Baza Malstrom din Montanta, in 167. Atunci, un obiect mare, oval, cu o lumina rosie care pulsa, a plutit deasupra portii bazei militare. Salas spune ca a observat cum rachetele Minuteman pe care le supraveghea s-au defectat.

"Indicatorii pentru toate cele zece rachete aratau culoarea rosie si 'Eroare', ceea ce inseamna ca erau oprite si nu puteau fi lansate", sustine Salas, care adauga ca superiorii i-au spus sa nu vorbeasca despre acest incident, insa ca nu i s-au dat explicatii.

In 1980, un OZN a directionat raze de lumina deasupra bazei aeriene militare RAF Bentwaters, din Ipswich. Echipa de securitate a observat "o lumina care se asemana cu un ochi mare rosu, care se misca printre copaci". Dupa cateva minute, din acest obiect a inceput sa picure ceva ce parea a fi metal topit. Dupa ceva vreme, s-a impartit in mai multe obiecte mici, de culoare alba, care au zburat in toate directiile.

Scepticii au tinut sa mentioneze ca in zona era si un far, insa martorii la eveniment sustin ca obiectele erau de origine extraterestra si ca autoritatile si din Statele Unite, dar si din Marea Britanie incearca sa minimizeze importanta evenimentelor.

Citeste si:
Demi Lovato afirmă că termenul "aliens" este disprețuitor pentru extratereștri. Răspunsul unui fizician celebru VIDEO
Demi Lovato afirmă că termenul "aliens" este disprețuitor pentru extratereștri. Răspunsul unui fizician celebru VIDEO
Un sondaj din iulie 2021 realizat în Statele Unite arată că 65% dintre americani cred că există extratereștri, iar Neil deGrassse Tyson, un fizician celebru a afirmat acum că aceste ființe...
Dragnea critică PSD: ”Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea? În politică îţi mai asumi şi costul electoral ”
Dragnea critică PSD: ”Tu demiţi Guvernul şi tu spui că nu vrei să îţi asumi guvernarea? În politică îţi mai asumi şi costul electoral ”
Liviu Dragnea consideră că, în cazul în care PSD a demis Guvernul, trebuia să îşi asume guvernarea, precizând că probabil s-a temut să facă acest lucru deoarece vine iarna, menţionând...
Sursa: Ziare.com