Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fenomen inexplicabil: Ploaia rosie, dovada formelor de viata extraterestre? (Video)

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 11:31
9263 citiri
Fenomen inexplicabil: Ploaia rosie, dovada formelor de viata extraterestre? (Video)
Foto: Elite Daily

Un fenomen inexplicabil ce s-a petrecut in India, unde ploile cazute au avut culoarea rosie, un fapt neobisnuit pentru precipitatiile de pe Pamant, ar putea fi dovada cea mai convingatoare a unor forme de viata extraterestre care au ajuns pe planeta noastra.

Ploile care au cazut intre 25 iulie si 23 septembrie 2001 in statul indian Kerala au reprezentat un fenomen ce nu s-a mai vazut anterior, potrivit celui mai recent documentar difuzat de Science Channel, potrivit Huffington Post.

Un fizician din Kerala, Godfrey Louis, a analizat picaturile de ploaie, asteptandu-se ca rezultatele de laborator sa indice faptul ca aceasta culoare ciudata a ploii ar fi fost data de particulele de praf.

Insa nu s-au gasit dovezi in acest caz. Louis a observat ceva neobisnuit atunci cand a analizat picaturile rosii de apa la microscop. In opinia sa, particulele par a avea viata, avand unele similitudini cu celulele sanguine. O analiza mai profunda a dovedit insa ca nu e cazul.

La inceput, raportul oficial al Centrului pentru studii stiintifice ale Pamantului a pus aceasta ploaie rosie pe seama unui meteorit care a explodat la impactul cu Terra in zona, cu o saptamana inainte de prima furtuna "colorata".

Celulele extraterestre, fara urme de ADN

Dupa mai multe analize efectuate impreuna cu Tropical Botanic Garden si Research Institute, explicatia oficiala a fost schimbata. Cercetatorii de la Stintec, un laborator din Sri Lanka, au gasit ceva socant.

Asa-numitele "celule de spori" gasite nu au avut nici urma de ADN. Louis considera ca sporii se aflau pe meteorit atunci cand acesta a explodat deasupra Keralei, inainte de furtuna.

Cercetatorul a spus ca analiza a aratat ca presupusele celule provenite din spatiu au continuat sa traiasca, chiar si la temperaturi de peste 300 de grade Celsius. "Aceste celule s-au dezvoltat la temperaturi care ar ucide orice forma de viata", a declarat Louis.

La inceputul acestui an, cercetatorul Anil Samaranayake a sustinut ca celulele gasite in ploaia de culoare rosie ar putea prezenta un posibil pericol pentru Pamant.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fenomen inexplicabil ploaia rosie, #ploaie rosie India video, #ploaie rosie celule extraterestre, #dovada forme viata extraterestre , #OZN