Intorsatura uimitoare in cazul Roswell: Doua OZN-uri prabusite (Video)

Marti, 07 August 2012, ora 13:29
10487 citiri
Intorsatura uimitoare in cazul Roswell: Doua OZN-uri prabusite (Video)
Foto: Daily Mail

Un fost oficial al Air Force vine cu o marturie uimitoare despre cazul Roswell: au existat doua OZN-uri prabusite! Autoritatile de la acea vreme au sustinut ca un obiect neobisnuit venit din spatiu s-a prabusit in New Mexico, Statele Unite.

Dupa 65 de ani, un locotenent-colonel in retragere, Richard French, care a servit in armata americana mai mult de 27 de ani, se afla la Alamogordo, New Mexico, in anul 1947, cand a avut loc incidentul provocat de OZN-ul cazut la Roswell, informeaza Daily Mail.

Autoritatile militare au emis atunci un comunicat de presa, dupa socantul incident, in care au confirmat ca ar fi vorba despre prabusirea unui obiect zburator neidentificat.

Dar, la doar 24 de ore mai tarziu, armata a retras declaratia si a pretins ca obiectul despre care s-a crezut ca a fost "un disc zburator" nu era decat un balon meteorologic, care s-a prabusit la o ferma din apropiere.

Mass-media si publicul au acceptat explicatia, fara prea multe discutii. De atunci, teoriile conspiratiilor si fostii militari precum French au adus in discutie incidentul de la Roswell.

"Au fost de fapt doua prabusiri la Roswell, de care oamenii nu stiu. Primul a fost doborat de un avion experimental al SUA la White Sands, New Mexico si a fost bombardat cu ajutorul unei arme ce folosea un impuls electronic. OZN-ul si-a pierdut controlul si s-a prabusit", a spus French.

O sursa confidentiala militara i-a spus ca a fotografiat nava spatiala extraterestra si ca a existat si o a doua prabusire in apropiere de Roswell, doua zile mai tarziu.

"Aceasta a fost la cativa kilometri de locul incidentului initial. Cred ca motivul pentru care au fost acolo, in acel moment, este ca (extraterestrii - n.r.) au incercat sa recupereze eventuali supravietuitori si piesele primei nave spatiale. Au fost fiinte din spatiul cosmic", a declarat French.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#cazul OZN Roswell video, #marturie oficial SUA Roswell, #OZN prabusit Roswell video , #OZN