Ziare.com

Japonia: Sfera de lumina misterioasa in timpul cutremurului de 7,1 grade (Video)

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 11:36

   

Japonia: Sfera de lumina misterioasa in timpul cutremurului de 7,1 grade (Video)
O lumina puternica, misterioasa, asemanatoare cu un soare, a aparut intr-un mod inexplicabil pe cerul noptii din Japonia, in timpul cutremurului din 7 aprilie 2011.

Cercetatorii in domeniul OZN-urilor si privitorii uimiti de pe Internet se intreaba despre originea acestei sfere de lumina, care a aparut pe cer in timpul cutremurului din Japonia, din 7 aprilie, care a avut magnitudinea de 7,1 grade, informeaza Yahoo.

Sky News a difuzat imagini cu aceasta sfera de lumina care a aparut in Japonia si pe care a numit-o "lumina cutremurului", preluand instantanee de la televiziunea japoneza NHK.

Si televiziunea americana CBS a difuzat un colaj de imagini de la cutremurul din Japonia, in care se vedeau si cateva cadre cu misterioasa lumina aparuta, in inregistrarea televiziunii japoneze.

Deocamdata nimeni nu a dat o explicatie privind aparitia surprinzatoare a acestei lumini pe cerul Japoniei.
Disclose.tv - New Japan Earthquake (Webcam) and bright Light Video

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8289 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nimic neobisnuit

Nicio publicatie serioasa sau sit serios (in afara de Yahoo.it.) nu a dat importanta luminii. Este probabil pur si simplu un scurt circuit al unor cabluri de inalta tensiune (sau ceva asemanator).

 

Este real

Si eu am vazut ceva similar la cutremurul din '77 cand un fulger a luminat cerul. E drept, nu s-a vazut ca o sfera luminoasa ci mai mult ca un fulger aflat dincolo de linia orizontului. Mi-am zis ca a explodat ceva dar dupa aceea chiar am urmarit o dezbatere la teve, cu Mironov pare-mi-se, care spunea ca acea lumina a fost senalata de multi in mai toate orasele tarii.

pai restul presei

e corporatista, nimic ciudat. Probabil o fi HAARP. Imi aduc aminte de raportu UE din '99 cand a precizat ca populatia ar trebui sa fie mai bn informata privind efectele HAARP.

Curios !

In Decembrie ii ascultam pe Mayasi cum preziceau ca anul 2011 va fi plin de fenomene grave dar si de neinteles.Am pus intrebarea,ce inteleg ei prin asta. Raspunsul a fost in doi peri,ca o sa vedem ce nu am mai vazut dar si alte grozavii pe care le-am mai vazut.Ca vor fi multe si chiar foarte curioase. Nu am fost multumit de raspuns si am considerat ca este tot un Bla,Bla specific societatilor esoteriste ! Acum vad ca incep sa apara intradevar chestii care nu au un raspuns tehnic s-au filozofic.Cred ca am sa caut tot ce a fost iesit din comun in ultimii doi ani si va voi arata aceste bizarerii. Tot nu sint convins ca aveau dreptate cu sfirsitul Calendarului Maya,dar poti sa stii ?
Am sa ma uit inca odata pe notele facute ! In ce priveste fenomenul cu lumina din timpu cutremurului....pare mai degraba un TRANSFORMATOR DE LINIE ELECTRICA care a luat foc scurtcircuitindu-se.Asta am vazut eu,Toma Necredinciosu !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor