Ziare.com

Lumina misterioasa langa un vulcan din Japonia (Video)

Marti, 21 Februarie 2012, ora 23:39

   

Lumina misterioasa langa un vulcan din Japonia (Video)
Un vulcan din Japonia ascunde, dincolo de eruptiile sale, lumini si obiecte misterioase a caror aparitie nu are nicio explicatie.

Vulcanul Sakurajima a fost filmat de un amator, iar in inregistrare poate fi vazuta o lumina intensa care se misca, scrie abovetopsecret.com. Mai ciudat este faptul ca in spatele ei nu se vede nicio sursa care o emite.

In plus, eruptia vulcanului se sincronizeaza cu apartitia acestei lumini ciudate. Unele teorii avanseaza posibilitatea unui OZN prezent in zona.

Nu este pentru prima data cand in zona vulcanului apar obeicte sau lumini ciudate. Si anul trecut, in luna martie, a fost inregistrata prezenta unui OZN in preajma vulcanului.


Citeste mai multe despre ozn japonia eruptie vulcan sakurajima
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3373 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Puterea Domnului se face vizibila ,nu-i nici-un UFO

Se clatina muntii inaintea Lui, si dealurile se topesc; se cutremura pamantul inaintea Lui, lumea si toti locuitorii ei. (Naum.1:5)
Caci asa vorbeste Domnul ostirilor: "Inca putina vreme, si voi clatina inca o data cerurile si pamantul, marea si uscatul; (Hag.2:6)
voi clatina toate neamurile; comorile tuturor neamurilor vor veni, si voi umple de slava Casa aceasta, zice Domnul ostirilor. (Hag.2:7)

 

Maricico,

lasa dogmatismele si incepe sa gandesti, ca de-aia ti-a dat Dumnezeu creierul


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor