Mari personalitati ale lumii care cred sau au crezut in existenta extraterestrilor

Duminica, 20 Octombrie 2013, ora 10:20
6500 citiri
Mari personalitati ale lumii care cred sau au crezut in existenta extraterestrilor
Foto: IB Times

Oameni celebri din intreaga lume cred ca nu suntem singuri in Univers. Ei cred in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor. Printre acestia se afla Stephen Hawking, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Mihail Gorbaciov sau Richard Nixon.

Cei care cred in fenomenul OZN-urilor provin din medii diverse, de la fosti presedinti ai Statelor Unite pana la oameni de stiinta, cantareti sau actori, potrivit International Business Times.

Va prezentam o selectie a unor personalitati marcante ale lumii care cred sau au crezut in existenta extraterestrilor.

Richard Nixon

Richard Nixon, presedinte al SUA intre anii 1969 si 1974, a declarat intr-o conferinta de presa ca "eu nu am libertatea de a discuta despre informatiile guvernamentale legate de OZN-urile extraterestre. Sunt insa informat cu privire la acest subiect".

Jimmy Carter

Jimmy Carter, presedinte al SUA intre 1976 si 1980, a spus ca "eu nu rad de oameni deloc atunci cand spun ca au vazut OZN-uri. Am vazut unul eu insumi". In timpul campaniei, el a promis ca va face publice documentele legate de OZN-uri.

Ronald Reagan

Actorul transformat in politician credea in OZN-uri. A povestit reporterilor ca a vazut un OZN, cand se afla in avion. "M-am uitat pe fereastra si am vazut o lumina alba. Aceasta a facut un zig-zag in jurul nostru.

M-am dus la pilot si l-am intrebat: 'Ai mai vazut vreodata asa ceva?' El a fost socat si a spus: 'Nu'. I-am zis: 'Sa-l urmarim'. L-am urmarit mai multe minute. A fost o lumina alba stralucitoare".

Mihail Gorbaciov

Ultimul presedinte al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov, declara ca "OZN-urile exista si fenomenul trebuie tratat cu seriozitate".

Stephen Hawking

Reputatul fizician Stepehn Hawking crede in OZN-uri si in extraterestri. Intr-un interviu, el a spus ca "desigur, este posibil ca OZN-urile sa aiba extraterestri, asa cum multi oameni cred, iar guvernul ii trece sub tacere".

Generalul Douglas MacArthur

In anul 1955, Douglas MacArthur a spus ca "urmatorul razboi va fi unul inter-planetar". El a adaugat ca natiunile lumii vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o zi pentru a combate atacurile "oamenilor de pe alte planete".

David Bowie

Cantaretul David Bowie a afirmat ca a vazut personal un atelier de reaparatii al OZN-urilor. De altfel, el a si scris o serie de cantece despre forme de viata extraterestre.

Sigourney Weaver

Actrita care a jucat rolul principal in filmul "Alien" este de parere ca exista si alte forme de viata in Univers. "Noi nu suntem singuri in Univers. Cred ca exista un departament al guvernului SUA care se ocupa cu rapoartele despre extraterestri".

Elvis Presley

OZN-urile au fost prezente in jurul regelui rock-ului toata viata sa. Potrivit declaratiilor sale, OZN-urile au plutit pe cer atunci cand s-a nascut. El a sustinut ca a fost vizitat de extraterestri cand avea varsta de 8 ani.

Mick Jagger

Solistul trupei Rolling Stones crede in extraterestri. El a declarat ca a vazut o nava extraterestra sub forma de trabuc in anul 1968, cand a facut o excursie la Glastonbury. O alta experienta de aceeasi natura a cantaretului a fost in California, in 1969, in timpul unui concert al formatiei.

John Lennon

In timp ce locuia in apartamentul sau din New York in anul 1974, celebrul cantaret John Lennon si prietena sa au vazut un obiect zburator neidentificat. Cum se aflau pe acoperisul apartamentului, l-au vazut destul de aproape.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#personalitati cred existenta extraterestrilor, #celebritati existenta OZN, #extraterestri OZN Univers , #OZN