Obiect extraterestru neidentificat filmat de Statia Spatiala Internationala VIDEO

Luni, 05 Aprilie 2021, ora 05:17
56210 citiri
Obiect extraterestru neidentificat filmat de Statia Spatiala Internationala VIDEO
Statia Spatiala FOTO: NASA Facebook

Un OZN a fost filmat de Statia Spatiala Internationala, cu ajutorul unei camere video montate in exteriorul acesteia. Ciudatul obiect, care avea o forma cilindrica, s-a deplasat cu o viteza foarte mare, trecand prin apropierea laboratorului experimental.

Fara indoiala, existenta extraterestrilor ramane un mister pentru oamenii de stiinta, care cauta in continuare semne ale vietii in Univers, potrivit Express. Cu toate astea, exista unii teoreticieni ai conspiratiilor care afirma ca "fiintele de pe alte planete" reprezinta o realitate.

Unul dintre acestia, Scott C. Waring, care se autointituleaza vanator de OZN-uri, sustine ca obiectul neidentificat surprins de imaginile inregistrate de Statia Spatiala Internationala ar reprezenta o naveta din alta lume.

Presupusul vehicul extraterestru este ciudat, avand o forma neconventionala, fara a se putea asemana cu alte vehicule sau sonde spatiale provenite de pe Pamant.

Insa, Waring crede ca obiectul neidentificat ar putea fi dovada existentei extraterestrilor, iar tehnologia moderna actuala a omenirii ar permite reperarea unor activitati din alte lumi.

Pe de alta parte, corpul interceptat de camera video de pe Statia Spatiala Internationala, ar putea fi o bucata de roca spatiala. Laboratorul, care are la bord mai multi astronauti, se afla pe orbita Pamantului, la o altitudine de aproximativ 400 de kilometri.

In cazuri asemanatoare, oamenii de stiinta de la NASA au oferit si alte explicatii legate de aceste obiecte neidentificate. Spre exemplu, James Oberg, fostul inginer al Agentiei Spatiale americane, a declarat ca "aparitiile" observate in cosmos pot fi "reziduuri spatiale" care plutesc prin fata camerelor video.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
#OZN, #extraterestri, #NASA, #Statia Spatiala Internationala , #OZN
Comentarii
Poza Injineru
Injineru
rank 5
Era butoiul de varza murata pus in orbita de dacii liberi
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5