Ziare.com

OZN filmat deasupra Mexicului (Video)

de George Titus Albulescu
Miercuri, 26 Ianuarie 2011, ora 20:25

   

OZN filmat deasupra Mexicului (Video)
Un OZN a fost filmat in Mexic, in apropierea sitului mayas Chichen Itza, faimos pentru piramidele si templele sale. Surprinde calitatea foarte buna a inregistrarii.

Inrgistrarea video a unui OZN care se presupune ca a fost filmat, in aceasta luna, in Mexic, a luat prin surprindere telespectatorii de pe YouTube si de pe alte site-uri video. Majoritatea observatorilor a comentat asupra inaltei calitati a acestor imagini, informeaza All News Web.

Nu au fost publicate prea multe detalii privind imaginile acestui OZN, doar faptul ca au fost luate in apropierea Chichen Itza, vechiul sit arheologic al civilizatiei maya.

Chichen Itza este celebru pentru piramidele si templele sale. Piramida este cunoscuta sub numele de Templul Sarpelui.

Aparitia unui OZN in preajma sitului mayas a starnit curiozitatea locuitorilor, dar si a curiosilor din lumea intreaga, regiunea avand o legatura importanta si cu profetiile mayase ce spun ca sfarsitul lumii va avea loc in 2012.

Deasupra Mexicului au fost vazute cu regularitate OZN-uri.

Citeste mai multe despre OZN Mexic farfurie zburatoare Mexic
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5288 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

oare poate fi filmu trucat?

http://www.youtube.com/watch?v=Fm8FJ8la2VU

 

mare vrajeala cu Ozn urile

NU EXISTA OZN URI ,sunt pamantene si vor sa pregateasca mentalul omenirii pt apariti a anicristuui.se vrea zdruncinarea credintei.intai va fi lepadarea de credinata,apoi apocalipsa.si oare cum va fi lepadarea?anuntand ca defapt extraterestrii ne au creat pe noi ,mai departe ,imaginati va singuri.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor