Ziare.com

OZN scufundat, descoperit in Marea Baltica? (Video)

de Livia Stroie
Luni, 01 August 2011, ora 20:15

   

OZN scufundat, descoperit in Marea Baltica? (Video)
Un obiect straniu, de mari dimensiuni, scufundat pe fundul marii, a fost descoperit de sonarul unei expeditii in Golful Bothnia, situat in nordul Marii Baltice, intre Suedia si Finlanda.

Pe 19 iulie, sonarul expeditiei Ocean Explorer a inregistrat un obiect despre a carui natura specialistii nu stiu foarte multe. Exhipajul expeditiei din Marea Baltica a anuntat initial ca nu va analiza obiectul, avand in vedere ca este posibil sa fie o formatiune naturala, iar costurile pentru aceasta analiza ar fi foarte mari.

"Nu este in sfera noastra de interes acest obiect, costurile pentru expeditie sunt foarte mari. Poate sa nu fie nimic, nu ne permitem sa il observam, chiar daca ar putea fi noul Stonehenge", spune Peter Lindberg.

Cei de la Ocean Explorer au anuntat insa, ulterior, ca vor filma mai indeaproape obiectul, care a devenit o senzatie pe Internet, in special pe forumurile celor pasionati de OZN-uri.Expeditia Ocean Explorer a descoperit, printre alte epave celebre, si epava navei "Jonkoping", scufundata in 1916, care avea la bord 3.000 de sticle de sampanie veche din 1907, vandute apoi cu aproape 20.000 de euro sticla.

Citeste mai multe despre OZN OZN fundul marii OZN Marea Baltica
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7411 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

aha tot interesul economic primeaza

cine stie poate e sampanie de pe marte de data asta
"Expeditia Ocean Explorer a descoperit, printre alte epave celebre, si epava navei "Jonkoping", scufundata in 1916, care avea la bord 3.000 de sticle de sampanie veche din 1907, vandute apoi cu aproape 20.000 de euro sticla."

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor