Ziare.com

OZN-uri filmate in Spania (Video)

Miercuri, 24 August 2011, ora 11:50

   

OZN-uri filmate in Spania (Video)
Nicio zi fara un OZN. Cateva asemenea aparitii au fost filmate in Spania, in provincia Taragona. Dupa cum se poate vedea din inregistrarea video, luminile nu sunt ale unor aparate de zbor obisnuite.

Luminile ciudate de pe cer nu raman in aceeasi pozitie, scrie Ghost Theory. Ele nu sunt produse de aparate militare, caci lumineaza diferit fata de acestea.

OZN-urile au fost filmate in data de 18 august, intre orele 18:09 si 18:15, dupa cum mentioneaza autorul inregistrarii. In imagini se poate vedea cum ele au lumini de intenstitati diferite.

Dupa cateva minute, luminile se apropie una de alta, schimbandu-si pozitia initiala.

Citeste mai multe despre OZN extraterestri spania OZN
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5334 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Eu asa stiu!

Exista radare care vad --ma rog-- simt aparitia unui obiect zburator in zona ,exista escadrile de interceptare care merg imediat acolo sa vada despre ce este vorba,--siguranta nationala--bine sau rau. Exista oameni platiti care incearca sa contacteze acele obiecte zburatoare neidentificate.
Trebuie sa fie o tona de hirtie justificativa referitor la acest caz, desigur de la autoritatile competente.
Pune si niste explicatii acolo ..domnule Mirel pentru ca altfel te vom considera Tartarin din ...Taragon si nu din Tarascon

 

s-a umplut cerul de obiecte zburatoare neindentificate!

Ce ne facem daca dupa ce le identificam trebuie sa le si imatriculam? Ca la noi pe planeta albastra domneste ordine si disciplina in traficul aerian si terestru, nu levitezi de nebun doar ca esti verde, mic, holbat si de pe alta planeta! Si fiscul nu doarme! Aici sa vezi problema, daca un OZN are ceva mii de ani la activ ... sa vezi cu ce propuneri de taxe de poluare venim noi romanii ... de nu mai "calca" extraterestrii pe cerul Terrei neam de neamul lor!

 

s-a umplut cerul de obiecte zburatoare neindentificate!

se apropie chenzina domnule mirel?!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor