""
Ziare.com

OZN-urile ne dezactiveaza armele nucleare inca din 1948?

de Alina Bardas
Marti, 28 Septembrie 2010, ora 20:52

   

OZN-urile ne dezactiveaza armele nucleare inca din 1948?
OZN-urile ne dezactiveaza armele nucleare inca din 1948, sunt de parere veteranii Fortelor Aeriene ale Statelor Unite.

Desi scenariul pare rupt dintr-un film al lui Spielberg, acestia sunt foarte seriosi si sustin ca, incepand din 1948, extraterestrii au inceput sa survoleze zonele de lansare a rachetelor nucleare din SUA si Marea Britanie, dezactivandu-le si chiar aterizand intr-o baza britanica.

Mai mult, se pare ca guvernele stiu acest lucru si musamalizeaza aceste informatii. Declaratiile ii apartin capitanului Robert Salas, care a decis sa rupa tacerea, impreuna cu alti sase veterani ai aerului.

Salas sustine ca a fost personal martor al unui astfel de eveniment pe data de 16 martie 1967, la Baza Aeriana Malmstrom, din Montana.

"Rachetele au fost neutralizate - zece rachete nucleare Minuteman. Acelasi lucru s-a intamplat la o alta zona de lansare o saptamana mai tarziu. Exista un interes major pentru acest tip de armament din partea acestor obiecte. Personal, cred ca nu sunt de pe planeta Pamant", a declarat el, citat de Daily Mail.

Si colonelul Charles Halt sustine ca a vazut un OZN la Bentwaters RAF, in apropiere de Ipswich, una dintre locatiile cu arme nucleare ale Marii Britanii. Episodul ar fi avut loc cu 30 de ani in urma.

Halt a privit cum obiectul a declansat raze de lumina in directia bazei, apoi a auzit prin statia radio ca extraterestri au aterizat in interiorul stocului nuclear.

"Eu cred ca serviciile de securitate ale Statele Unite si Regatului Unit au incercat - si atunci si acum - sa submineze semnificatia a ceea ce a avut loc la Bentwaters RAF prin utilizarea de metode bine practicate de dezinformare", sustine Halt.

Vetranii Air Force au obtinut marturiile altor 120 de fosti membri ai personalului militar american si britanic, cu privire la interventiile extraterestre, si au exemple pana in 2003.

Ei spera ca vor forta mana autoritatilor astfel incat sa confirme faptul ca fiinte straine viziteaza Pamantul de multa vreme.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5201 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
11 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu-mi explic atunci

de ce nu au aparut si pe la Cernobil in 1986. Poate au ceva cu ucrainienii...

 

2012 si OZN-urile - Adevarul!!!

http://saccsiv.wordpress.com/2010/09/28/video-deja-se-vorbeste-mult-mai-serios-despre-ufo-ozn-120-de-fosti-militari-acuza-guvernul-sua-afirmand-ca-rachetele-nucleare-au-fost-urmarite-si-compromise-de-extraterestrii-cum-interpretam/#comments

daca citesti articolul constati ca in el scrie despre

aparitia ozn-urilor in baze militare ce au arme nucleare. cernobal nu este baza militara ce contine arme nucleare. totusi nu este exclus sa fi trecut si pe acolo piticii cu capete turtite

Hiroshima, Nagasaki, 6-9 august 1945

Prietene, se pare ca sunt cam neputinciosi extraterestrii astia, altfel n-ar fi murit 10000 de oameni in cateva minute la Hiroshima...si americanii n-ar fi apucat sa creeze primul precedent nuclear din istoria conflictelor militare intre natiuni.

Havem si noi p'al nostru mo! OZNelu Iliescu, mo!

.

 

General Emil Strainu - ''Fenomenul OZN si Serviciile Secrete''

- DE UNDE VIN OZN-urile?... EI SUNT AICI!... ASTRONAUTII ANTICHITATII:
http://cristiannegureanu.blogspot.com/2009/06/general-emil-strainu-fenomenul-ozn-si.html

 

Trebuie sà fi fost amuzant ... :-)))

E imaginabil ce bugete sunt acolo in aparaturà pt intretinere pt supraveghere, iar àstia au venit frumos,
le-au dezactivat jucàriile cele mai scumpe si au aterizat in curte ... :-))) Trebuie sà fi fost mai ceva decàt cànd a aterizat un tànàr pe peluza la Casa Albà ... :-))) mai ales cà ei cel mai probabil nu inteleg prin ce mecanism se blocheazà jucàriile, cà le-ar place si lor sà foloseascà tehnologia ...
Sà incercàm prin telepatie sà chemàm extraterestrii sà se intoarcà , poate reusesc sà impiedice ràzboiul din Iran la anul, poate, poate impiedicà un ràzboi nuclear ...

 

ozn,,

mare lucru daca nu sunt de f mult timp printre noi, ,,si au inceput deja epurarea pe criterii numai de ei stiute!

youtube ALIEN APPEARS DURING LIVE TV INTERVIEW SOUTH AMERICA 8 AUG 2010
http://www.youtube.com/watch?v=kZ1JIGxOS1g


unii zic k sunt ingerii decazuti din BIBLIE, altii zic k sunt Alta creatie a lui DUMNEZEU ,la fel k noi OAMENII!

pana la proba contrarie , popii din bisericile patriei ne sfatuiesc ,daca -I intalnim k sa ne scuipam 40 de flegme-n san!

 

Bun !

Daca "extraterestrii" au astfel de interventii,atunci dece
le e frica de Iran ? Ce ? Astia sint protejatii .....
Si astfel ajungi la concluzia ca toata propaganda privind pericolul Iranian ,este pentru fraeri. Adevaratul interes este PETROLUL !

 

"OZN-urile ne dezactiveaza armele nucleare"

Bine ca nu ne fura si mamaliga din tuci, nu ne fecundeaza femeile, sau nu ne muta muntii catre vale!

 

Ai putinà ràbdare,

probabil pt moment au prelevat material genetic ca sa vada ce hibrizi pot face ca sà supravietuiascà pe Pàmànt, probabil cà nu le plac alimentele modificate genetic, insecticidele si poluarea de la noi, cà altfel ràmàneau ei.

Càt despre femei, poate se intorc si se ocupà de vreo cucoanà cà trebuie sà aparà un mentor pt Era Vàrsàtorului, ceea ce crestinii numesc revenirea lui Isus.

Nu am inteles dacà tipii au coboràt din OZN si le-au spus càte ceva americanilor sau dupà ce i-au bàgat in sperieti cu parcarea pe peluza centralà, au plecat ... :-)))

E interesant cà au stiut unde sà parcheze, nu leèa venit prin cap sà parcheze in curte la Cotroceni ... Probabil cà fiind o civilizatie mai avansatà tehnologic, i-au privit pe americani cum privim noi triburile din Amazonia cu sàgetile de lemn muiate in venin de sarpe ...:-))

Mi se pare amuzant subiectul, o sà caut sà citesc niste càrti, poate mai aflu càte ceva, am vàzut pe situl lui FNAC cà sunt multe càrti pe tema asta ... :-))))

Multumim pt articol ... :-)))


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor