Previziuni trasnite - OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012

Duminica, 26 Decembrie 2010, ora 11:27
9542 citiri
Previziuni trasnite - OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012
Foto: Pravda

Trei OZN-uri gigant vor ajunge pe Pamant in 2012, potrivit unui comunicat venit din partea unei organizatii care este specializata in cautarea extraterestrilor (SETI).

Secolul 20 s-a remarcat prin povestile si imaginile in care ni se prezinta aparitii misterioase de OZN-uri si chiar extraterestri. Chiar si serviciile secrete si-au creat departamente speciale care sa se ocupe de astfel de probleme, informeaza Pravda.

Cel mai mare dintre OZN-uri are un diametru de 240 de metri. Celelalte doua nave sunt mai mici. Conform comunicatului SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), ele se afla acum dincolo de orbita planetei Pluto. Navele extraterestre ar fi fost detectate cu ajutorul sistemului HARP, aflat in Alaska. Conform SETI, obiectele spatiale extraterestre vor putea fi observate cu ajutorul telescoapelor in momentul in care vor ajunge pe orbita planetei Marte.

Anul 2012 ne duce cu gandul la calendarul Maya, care se incheie in data de 21 decembrie 2012. Ar putea fi o coincidenta bizara intre venirea extraterestrilor pe planeta noastra si presupusul sfarsit al lumii, indicat de acest calendar.

Informatiile SETI sunt infirmate de cercetarile efectuate in peste 50 de ani de monitorizare atenta a spatiului cosmic. Exista si teorii conspirationiste conform carora SUA au clasificat anumite informatii despre misiunile efectuate de NASA pe Luna.

In 1988, un oficial chinez prezenta fotografiii de pe Luna in care erau vizibile urme lasate de oameni. SUA au fost acuzate de ascunderea acestor informatii. Fotografiile ar fi fost facute la doua saptamani dupa pasii istorici facuti pe Luna de astronautii americani Armstrong si Aldrin, in data de 20 iulie 1969.

Un alt oficial chinez, Mao Kan, afirma in martie 2009 ca a obtinut peste 1.000 de fotografii secrete apartinand NASA. In acestea ar fi vizibili pasii facuti de oameni pe Luna si un schelet uman abandonat acolo. Din acest schelet, spunea el, ar lipsi cateva oase. Ipoteza era ca omul a fost parasit pe Luna de o nava extraterestra care doar ar fi prelevat cateva mostre de tesut de la el. Fotografiile ar fi fost obtinute de o sonda spatiala, mai mentioneaza sursa citata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#nave extraterestre, #OZN , #OZN