SETI: Extraterestrii sunt reali si viata inteligenta exista in spatiu

Sambata, 24 Mai 2014, ora 19:39
14820 citiri
SETI: Extraterestrii sunt reali si viata inteligenta exista in spatiu
Foto: buzzle

Oamenii de stiinta incearca de multa vreme sa descopere viata si extraterestri pe planetele din sistemul nostru solar sau dincolo de acesta. Iata ca acum, doi prestigiosi astronomi americani afirma cu tarie ca extraterestri sunt reali si ca vom descoperi viata inteligenta in Univers, in urmatorii 20 de ani.

Doi cercetatori, dr. Seth Shostak si dr. Dan Wethimer, care conduc proiectul SETI de cautare a vietii extraterestre (Search for Extraterrestrial Intelligence) considera ca se va descoperi viata microbiana in sistemul solar sau viata inteligenta dincolo de acesta, potrivit Daily Mail.

Cei doi oameni de stiinta au luat parte la o audiere in cadrul Comitetului de stiinta, spatiu si tehnologie din Camera Reprezentantilor din Statele Unite.

In timpul alocutiunii numita "Astrobiologie si cautarea vietii in Univers", cercetatorii au prezentat dovezi ale faptului ca nu suntem singuri in cosmos.

Oamenii de stiinta au afirmat ca, daca vor avea un sprijin adecvat, atunci este probabil ca omenirea va descoperi viata extraterestra, intr-o forma sau alta, in termen de 20 de ani.

"In ultimele doua decenii, astronomii au descoperit asa-numitele exoplanete, una dupa alta. In prezent exista aproximativ 2.000 de exoplanete cunoscute si multe altele sunt in perspectiva de a fi gasite, datorita analizarii datelor furnizate de telescopul spatial Kepler al NASA", a explicat Seth Shostak, astronom senior la Institutul SETI din California.

Cei doi cercetatori au afirmat ca ei cred ca Pamantul nu a fost vizitat niciodata de extraterestri. "Nu cred asta, ca toate guvernele au reusit sa pastreze un asemenea secret. Daca ar fi fost cu adevarat aici, cred ca toata lumea ar fi stiut", a spus Shostak.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#cercetatorii confirma extraterestri reali, #descoperire extraterestri 20 ani, #existenta extraterestri univers, #viata inteligenta Univers , #OZN
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Astia doi ar fi venit si cu poze trucate de extraterestri
Poza Litza Chitzalau
Litza Chitzalau
rank 2
SETI e o traista cu povesti de aburit pe cei care le aproba bugetul