""
Ziare.com

Teoria conspiratiei: Experimente secrete cu animale pe Marte? (Video)

Marti, 04 Iunie 2013, ora 11:25

   

Teoria conspiratiei: Experimente secrete cu animale pe Marte? (Video)
Unele fotografii recente facute de NASA pe planeta Marte cu ajutorul roverului Curiosity arata forme ciudate care par a fi animale asemenea sobolanilor sau soparlelor.

In urma publicarii acestor fotografii au aparut si teorii ale conspiratiei care vorbesc despre animale care ar trai pe aceasta planeta considerata fara viata, scrie Inquisitr. Altii au afirmat, dupa ce au vazut fotografiile, ca pe Marte ar trai sobolani sau soparle.

Este posibil ca o cantitate mica de apa prezenta pe Marte sa le permita acestor animale sa traiasca acolo. Cei de la NASA cred ca au descoperit dovezile existentei apei pe aceasta planeta, insa nu s-au pronuntat asupra existentei vreunei forme de viata pe suprafata planetei. Toate trasaturile acestei forme ciudate par a indica prezenta unui animal acolo, fiind posibil, in acelasi timp, ca totul sa fie o iluzie optica.

Cei care au analizat imaginile in detaliu spun ca se pot distinge chiar pleoapele acestui animal, urechile, piciorul lui din fata si stomacul acestei creaturi misterioase.

Alte teorii sustin ca NASA ar fi trimis un animal acolo pentru a vedea daca el poate rezista in asemenea conditii. Trebuie mentionat faptul ca un om nu ar putea trai pe Marte mai mult de trei minute din cauza radiatiilor carora s-ar expune si lipsei oxigenului.Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2587 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

varianta a doua

ar fi fost pe cei de la protecția animalelor, nu ? Că doar n-or să folosească oameni..

 

 

Spatiul dincolo de protectia magnetica a Terrei e foarte agresiv.

Nu numai pt. viata biologica dar chiar si pentru aparatura electronica. Tot ceea ce se auto-pretinde ca s-ar intampla dincolo de centura magnetica a Terrei sunt falsuri.
Materialul filmat/fotografiat care se vrea a fi de pe planeta Marte, este realizat in desertul Mojave/Nevada, celebru pt. roca de culoare rosiatica. E folosit si ca poligon al US Army.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor