Premiile Gopo 2021: "colectiv" - cel mai bun lungmetraj, Mihai Calin - cel mai bun actor in rol principal/ Lista completa a castigatorilor
Magazin / Premiile Gopo 2021
Documentarul "colectiv", de Alexander Nanau, a primit premiul Gopo pentru cel mai bun lungmetraj, la gala ce a avut loc marti seara, la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din Capitala. "colectiv" este primul film romanesc nominalizat la Oscar - pentru "cel mai bun documentar" si "cel mai bun film intr-o limba straina". Realizatorii documentarului au adus, pe scena, un omagiu victimelor incendiului din clubul Colectiv. Alexander Nanau, care nu a fost prezent la eveniment, a primit, de asemenea, premiul Gopo pentru cea mai buna regie. Prezentatorul - actorul Adrian Nicolae, a avut mai multe interventii in cadrul galei, cand a comparat filmul romanesc cu ursul carpatin, pentru ca "ambele sunt ocrotite de statul roman", cu un caine schiop care "cum - necum merge inainte" sau cu cuplu interetnic, pentru ca "se vede mai des la Cluj". Un moment emotionant a fost cand actrita Manuela Harabor i-a oferit premiul pentru intreaga cariera ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Premiile Gopo 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Magazin din Ziare.Com care au subiectul principal: Premiile Gopo 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Premiile Gopo 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Magazin , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.