Misteriosul avion secret american va ateriza (Video)

Joi, 31 Mai 2012, ora 23:34
5939 citiri
Misteriosul avion secret american va ateriza (Video)
Foto: Fox News

Dupa mai mult de un an petrecut in spatiu, avionul american secret X 37-B va ateriza in curand. Oficialii americani au declarat ca, daca vremea o va permite, nava spatiala in miniatura va ateriza la mijlocul lunii iunie.

La baza aeriana Vanderberg Air Force, din California, SUA, pregatirile sunt in toi, scrie Fox News. Angajatii sunt gata sa asigure o operatiune in siguranta, a afirmat colonelul Nina Armagno, de la aceasta baza militara.

X 37-B nu are pilot, incarcatura aflata la bordul aparatului de zbor fiind tinuta secreta. Acesta este al doilea avion de acest tip lansat de americani pe orbita. Lungimea lui este de 8,8 m, iar latimea de 4,5 m. O a treia misiune similara va fi lansata in spatiu in toamna acestui an, dupa cum a spus Tracy Bunko, purtatorul de cuvant al Pentagonului.

Actuala misiune a fost una de mare succes, afirma oficialii militari americani. Ea a durat mult mai mult decat perioada estimata initial in specificatiile producatorului. Printre obiectivele sale se numara experimente facute in spatiu, precum si imbunatatirea tehnologiei spatiale reutilizabile.

Guvernul a aprobat ”salariu minim european”. Legea merge în regim de urgență la Parlament
Guvernul a aprobat ”salariu minim european”. Legea merge în regim de urgență la Parlament
Guvernul a aprobat Legea privind stabilirea salariilor minime europene, prin care se asigură transpunerea în legislaţia naţională a Directivei (UE) 2022/2041 din 19 octombrie 2022 a...
Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
Soarta Alianței Dreapta Unită, pecetluită. Elena Lasconi: Oricum nu mai există. Nu mai putem defila cu Ludovic Orban
Elena Lasconi, favorită la șefia USR, a declarat vineri, 21 iunie, că a vorbit cu REPER pentru a face o reconstrucție a USR, însă spune că nu vede ca „în poza asta de reconstrucție să...
#x 37 b avion sua, #misiune secreta armata orbita , #spatiu
  1. Cum a ratat Donald Sutherland un salariu de 20 de milioane de dolari. Greșeala enormă pe care a făcut-o: "Trebuie să mă plătească în avans"
  2. Cum poți pierde ușor permisul de conducere în Grecia. O sticlă cu apă în mașină te poate salva și de o amendă usturătoare
  3. A obținut diplomă de master la 105 ani! Virginia Hislop abandonase studiile în timpul celui de-al Doilea Război Mondial: „Am așteptat mult timp pentru asta”
  4. Au apărut variante contrafăcute ale medicamentului Ozempic. Avertismentul emis de Organizaţia Mondială a Sănătăţii
  5. Horoscop zilnic. Vineri, 21 iunie. Zodia care va primi o vizită neașteptată
  6. Bancul zilei: Care sunt rezultatele unei diete
  7. Descoperire uriașă. Cancerul ar putea fi depistat mult mai devreme, în curând, cu ajutorul AI
  8. De ce Woody Harrelson refuză să mai dețină un telefon mobil: "Am renunțat la el acum trei ani"
  9. A murit actorul Donald Sutherland, starul din ”MASH” şi ”The Hunger Games”. Anunțul făcut de fiul său FOTO
  10. Singurul mod în care ar trebui să depozitezi avocado. Trucuri pentru a-l păstra proaspăt după ce mănânci doar jumătate