NASA repeta scena anuntului: Au fost gasiti extraterestri, pana la urma?

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 21:21
7952 citiri
NASA repeta scena anuntului: Au fost gasiti extraterestri, pana la urma?

NASA ar putea confirma in orele urmatoare descoperirea vietii pe unul din sateltii planetei Saturn, potrivit unor surse din presa stiintifica si blogosfera.

In mediul virtual, speculatiile nu mai contenesc, printre bloggeri, referitor se pare la faptul ca NASA va tine o conferinta de presa in Statele Unite, cu privire la noile lor descoperiri pe un satelit al lui Saturn, scrie publicatia online MaxiSciences.

Bloggerul american Jason Kottke atrage atentia asupra unui comunicat de presa curios al Agentiei Spatiale Americane, care anunta ca NASA va organiza o conferinta de presa, joi, 2 decembrie, pentru a discuta si prezenta constatarile sale in domeniul astrobiologiei, cu impact in cautarea dovezilor de viata extraterestra.

De la aflarea acestei vesti, intreaga comunitate stiintifica se intreba daca nu cumva NASA va anunta ca a descoperit forme de viata extraterestra.

Nu este prima oara cand NASA a tinut cu sufletul la gura rasuflarea unei intregi planete, referitor la o stire bomba.

Jason Kottke a analizat cu atentie CV-ul fiecarui specialist care va participa la conferinta de presa.

Specialistii anuntati de NASA pentru conferinta de presa sunt:

1. Pamela Conrad - autorul principal al unui document din 2009 privind geologia si aparitia vietii pe Marte.

2. Felisa Wolfe-Simon - oceanograf, care a scris pe larg despre arsenic si fotosinteza.

3. Steven Benner - biolog in "Echipa Titan" de la Jet Propulsion Laboratory, specialist in mediile chimiei timpurii pe planete asemanatoare Terrei.

4. James Elser - ecolog implicat intr-un program finantat de NASA, in domeniul exobiologiei.

Evident, acestea sunt doar simple speculatii ale unui blogger, dar ale unuia ce detine cunostiinte solide in domeniul stiintific, mai scrie presa de specialitate.

Agentia Spatiala Americana ar putea anunta cu totul altceva, desigur, dar exista o probabilitate foarte mare ca expertii convocati sa anunte o descoperire importanta din domeniul originii, dezvoltarii si viitorului vietii in Univers.

Citeste si:
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea, despre proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze: „Noile facturi dublate ar însemna un cost suplimentar de minim 1200 de euro pe an”
Gabriela Firea a anunțat luni, 18 octombrie, că proiectul PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze va ajunge astăzi în Senat. Astfel, potrivit proiectului social democraților,...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
bogdan4153
rank 2
5. Traian Flatulescu, proctolog implicat in distrugerea programatica a primei rase de europeni: urmasii pelasgilor.