Unde greseste Stephen Hawking (Video)

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 17:15
4416 citiri
Unde greseste Stephen Hawking (Video)
Foto: despre2012.ro

Cunoscutul cosmolog Stephen Hawking starneste rumoare cu teoriile pe care le lanseaza, provocand dezbateri intense. Se pare ca in unele privinte are dreptate, in altele, nu.

Astrofizicianul sustine ca, daca exista extraterestri, atunci ei ar putea fi ostili rasei umane. El spune ca nu ar trebui sa incercam sa stabilim un contact cu aceste fiinte, caci nu am avea decat de suferit din cauza intalnirii cu ei, conform unui articol al dailygalaxy.com.

Teoria lui Stephen Hawking in legatura cu radiatia emisa de gaurile negre este confirmata de ultimele experimente facute in laborator.

Totusi, informatiile aduse in aceasta saptamana il contrazic radical pe fostul profesor de matematica de la Universitatea Cambridge in privinta teoriei care vizeaza viata extraterestra.

Ultimele marturii ale unor fosti 7 militari americani contrazic teoria lui Hawking. Ei doresc sa clarifice aceasta problema care ii preocupa pe oameni de mult timp. Dovezile pe care le aduc ii vor sprijini in acest sens. Din ceea ce au declarat ei, se poate deduce ca Hawking nu are drepate in aceasta problema.

Noile declaratii facute de fostii militari arata faptul ca extraterestrii nu ar avea intentii rele fata de noi. Fostii militari spun ca extraterestrii au vizitat locatii in care se aflau arme nucleare, inca de la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Descrierile facute de americani (vezi video) nu lasa nicio urma de indoiala asupra faptului ca navele care au intervenit in acele locatii erau de origine extraterestra.

Unele arme au fost chiar afectate de interventia lor, fara a mai putea functiona. Asadar, intentiile lor ar putea fi mai degraba unele pacificste si nu ostile. Extraterestrii ar avea un scop mult mai inalt decat sa atace din senin Pamantul, intr-o buna zi.

Se pare ca extraterestrii ar fi dorit sa transmita, astfel, un mesaj catre americani si rusi. Faptul ca armele nucleare pot ameninta existenta rasei umane si integritatea mediului inconjurator ar putea fi principalul motiv pentru care acele fiinte extraterestre au intervenit la armele nucleare.

Din aceasta perspectiva, extraterestrii sunt o civilizatie foarte avansata tehnologic, care nu poate fi inteleasa de oameni. Cel putin asa sustine si un reprezentatnt de seama al comunitatii stiintifice internationale, Lordul Martin Rees, astronomul Reginei Marii Britanii.

Link Video: http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2010/10/beyond-the-x-files-with-us-air-force-testimony-extraterrestrial-presence-goes-mainstream-video.html

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Reacția Kremlinului după ce președintele Poloniei a declarat că e dispus să găzduiască arme nucleare pe teritoriul țării
Reacția Kremlinului după ce președintele Poloniei a declarat că e dispus să găzduiască arme nucleare pe teritoriul țării
Kremlinul a afirmat luni că Rusia va lua măsuri pentru a-şi "garanta" securitatea, dacă Polonia va găzdui arme nucleare pe teritoriul său, informează AFP. "Militarii vor analiza bine...
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Rusia „investește” sume colosale ca să destabilizeze Moldova
Crearea la Moscova a blocului „Победа” („Victorie”) de către condamnatul fugar Ilan Șor este investigată de procurorii moldoveni sub aspectul trădării de patrie. Anunțul a...
#Stephen Hawking, #extraterestri, #militari SUA, #Rusia, #arme nucleare, #teorie gaura neagra, #radiatie , #stiinta tehnica