Cum ne mentinem silueta in timpul pandemiei. 10 exercitii de facut acasa care te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi corpul VIDEO

Duminica, 18 Aprilie 2021, ora 03:45
5714 citiri
Cum ne mentinem silueta in timpul pandemiei. 10 exercitii de facut acasa care te ajuta sa slabesti si sa-ti tonifiezi corpul VIDEO
Exercitii care se pot face acasa FOTO Tiktok

Pandemia a adus, pentru cei mai multi, cateva kilograme in plus. Stam mai mult in casa, in fata televizorului, poate mancam necontrolat sau la ore foarte tarzii si facem tot mai putin sport.

Faptul ca salile de fitness sunt inchise, in orasele cu rata mare de infectari, i-a facut pe multi sa renunte la sport asteptand sa vina momentul in care vor da jos kilogramele acumulate.

Instructorii de fitness au inceput sa predea online, insa nu e ca si cum ar fi la sala.

Cei care au inteles ca trebuie sa se mentina sanatosi pun in practica si acasa exercitii care ii ajuta sa se tonifieze si sa dea jos din grasimea care se acumuleaza foarte repede din cauza lipsei de miscare.

Si daca motivul cel mai des intalnit este ca nu stim cum sa facem corect exercitiile, ar fi bine sa cautam chiar unde ne este la indemana, pe retelele de socializare, tipurile de antrenamente care ne sunt potrivite.

Chiar daca rezultatul nu apare pe loc, in cateva saptamani se va vedea diferenta, iar in momentul in care vom putea iesi in haine lejere din casa sau vom merge la plaja, nu ne va mai fi rusine sa ne aratam corpul.

Iata cateva tipuri de exercitii care ne pot fi de mare folos, chiar daca nu suntem experti in fitness:

1. Exercitii pentru postura si spate

Atunci cand stam mai tot timpul in fata calculatorului sau cu telefonul in mana, uitam de postura. Astfel, in timp ne resimtim. Acest exercitiu ajuta.

2. Exercitii pentru brate

Bratele pot avea de suferit atunci cand singurele miscari sunt sa scriem pe tastatura, sa butonam telecomanda sau sa ne pregatim ceva de mancare.

3. Exercitii pentru brate si picioare

Unele miscari ne pot ajuta atat la tonifierea bratelor cat si a picioarelor.

4. Exercitii pentru coapse

Coapsele subtiri sunt mai atragatoare asa ca aceste exercitii va pot fi de folos.

5. Exercitii pentru talie si cardio

O incalzire inainte de un antrenament mai serios poate ajuta la scaderea in greutate, iar aceste exercitii cardio ajuta si la subtierea taliei.

6. Exercitii pentru grasimea de pe burta

Grasimea de pe burta este foarte nesanatoasa si se da cel mai greu jos. Iata ce ar putea ajuta.

7. Exercitii cardio

Un al tip de exercitii cardio care ajuta la slabit.

8 Exercitii pentru grasimea din jurul taliei

O talie subtire si tonifiata va arata foarte bine in hainele usoare pentru vremea calda.

9. Exercitii pentru spate, coapse, abdomen, piept si solduri

Cu cateva repetari din aceste exercitii poti avea un antrenament tintit pe zonele cu cele mai mari probleme.

10 Exercitii pentru partea de jos a abdomenului

Partea de jos a abdomenului va fi tonifiata si nu va mai arata ca o minge sparta in hainele mulate.

Acestea sunt doar cateva exemple de exercitii simple si la indemana oricui. Se pot face in casa, chiar daca nu aveti echipament de sport. O pereche de colanti sau pantaloni scurti, chiar si pantaloni de trening si un tricou sunt suficiente pentru a face miscare. Mai mult, nu va vede nimeni, astfel ca dispare si sentimentul stanjenitor ca cineva va rade daca mai gresiti.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#slabire, #sport acasa, #fitness , #stiri magazin