Imagini apocaliptice ale cerului, din lumea intreaga (Galerie foto)

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 21:45
10038 citiri
Imagini apocaliptice ale cerului, din lumea intreaga (Galerie foto)
Foto: mnn

Cerul poate sa ne ofere imagini apocaliptice, iar acestea ne inspaimanta de multe ori. Norii iau diferite forme neobisnuite, prevestind venirea furtunilor.

Iata in continuare imagini inedite, din lumea intreaga, a unor nori infricosatori, ce acopera cerul, prezentate de MNN.

1. Miami Beach

Sudul Floridei nu este strain de furtuni, dar este greu sa ignoram o asemenea priveliste. Un student a capturat aceasta imagine, la Miami Beach pe 4 decembrie 2010.

2. Varsovia

Acesti nori dramatici au fost vazuti in capitala Poloniei, Varsovia pe 5 iulie 2009 si sunt cu adevarat amenintatori. Norii asezati precum niste "rafturi" sunt capabili sa provoace probleme, dar ei prevestesc mai mult furtuna, care trebuie sa vina.

3. Wisconsin

Furtuna a lovit estul statului american Wisconsin pe 13 iunie 2004, in orasul Little Chute. Ea a dat nastere acestei imagini uimitoare, dar din fericire nu s-a dezlantuit asa de puternic, cum o sugereaza fotografia.

4. Illinois

Norul este ca un val urias, ce pare ca inghite orasul Rochelle din statul Illinois pe 18 iunie 2010. Dar acest lucru nu s-a intamplat, furtuna nu a fost atat de inspaimantatoare precum se prefigura.

5. Suedia

Aceasta furtuna poate fi spectaculoasa, intr-o zi de plaja, dar privelistea este de neuitat, pentru cei care au vazut-o, pe insula Oland, din Suedia, pe 18 iulie 2005.

6. Minnesota

Un OZN nu ar fi fost atat de infricosator ca acest nor, care a acoperit acest cartier american din Hampton, Minnesota. Acesta s-a produs pe 25 iunie 2010 si un astfel de nor apare, de obicei, cand furtuna este aproape de sol.

7. Yucatan

Iulie este de multe ori o luna furtunoasa in peninsula Yucatan din Mexic. Acest nor pitoresc a aparut pe 15 iulie 2005 si a fost precursorul unei furtuni foarte periculoase, care a avut loc peste trei zile.

8. Canada

Acest nor nu este albastru, ci mai degraba portocaliu si s-a format deasupra preeriei din Saskatchewan din Canada, in august 2001.

9. Kansas

Acest nor a facut parte din mai multe furtuni, care s-au format in vestul statului american Kansas pe 6 mai 2008.

Citește și:
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Marcel Ciolacu: "USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva"
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSD-PNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu,...
#imagini apocaliptice cer, #imagini ingrozitoare cer, #fotografii nori infricosatori, #imagini furtuni apocaliptice , #stiri magazin