La Paris, whisky-ul poate fi inhalat

Joi, 27 Ianuarie 2011, ora 10:34
2586 citiri
La Paris, whisky-ul poate fi inhalat

Franta este, deocamdata, singura tara din lume unde poti degusta tarta de lamaie cu un pai din sticla si chiar whisky, fara a bea insa. Tot ce ai de facut este sa inhalezi aburul aromat, fara teama caloriilor.

Aceasta metoda de a te hrani sau a-ti lua desertul ori un paharel dupa masa, desi futuristica, este plauzibila in urmatorii ani, avand avantajul ca nu ingrasa. Inventatorul Le Whaf, masinaria responsabila pentru aceasta metoda neconventionala de a manca si bea, este profesor la Harvard. David Edwards, in varsta de 49 de ani, a creat pana acum numai doua astfel de dispozitive.

Profesorul intentioneaza sa scoata la vanzare acest tip de dispozitiv la toamna, pretul fiind de nici 100 de euro, conform Daily Mail. Deja a captat interesul mai multor cumparatori din intreaga lume. El viseaza la restaurante in care oamenii, in loc sa stea la masa, se plimba dintr-o incapere in alta, savurand, pe rand, friptura gazoasa, pate si orice alt fel de mancare, fara a mai purta grija caloriilor.

Acelasi profesor de la Harvard se afla si in spatele ciocolatei de inhalat - semanand cu un dispozitiv folosit de astmatici. Produsul se vinde ca painea calda, potolind pofta de ciocolata cu o singura calorie la inhalare. Anul trecut s-au vandut 200.000 de astfel de dispozitive, majoritatea in Marea Britanie.

Acelasi dispozitiv poate furniza cafea sub forma gazoasa sau vitamine.

Citeste si:
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Ce spune Nelu Tătaru despre noul președinte al PNL, Florin Cîțu. ”Schimbarea este singura cale spre progres”
Ce spune Nelu Tătaru despre noul președinte al PNL, Florin Cîțu. ”Schimbarea este singura cale spre progres”
Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, este de părere că alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului într-o perioadă plină de provocări reflectă încrederea...
Sursa: Ziare.com